Ontvang maximale korting op de Ditzo zorgpremie

Bij Ditzo kun je korting op de zorgpremie ontvangen door het eigen risico vrijwillig te verhogen. Daarnaast kun je extra korting op de zorgverzekering krijgen wanneer je de premie per jaar betaalt. Hieronder lees je hoe je de maximale korting op de Ditzo zorgpremie kunt aanvragen.

Verhoog het eigen risico en krijg € 240 korting

Het wettelijk eigen risico van €385,- kun je vrijwillig met €500,- verhogen. Door dit te doen ontvang je korting op de zorgpremie. Bij Ditzo Goede Keuze (de natura polis) bedraagt de korting €17,50 per maand op de premie. Die wordt €111,45 per maand i.p.v. €128,95. Oftewel een korting van €210,- per jaar.
Bij Ditzo Vrije Keuze (de combinatie polis) bedraagt de korting zelfs €20,- per maand op de premie. De maandpremie wordt €124,50 per maand i.p.v. €144,50. Oftewel een korting van €240,- per jaar.

Extra korting van 1% bij jaarbetaling

Bij Ditzo kun je zelf de keuze maken of je de premie per maand of per jaar wilt betalen. Wanneer je de zorgpremie jaarlijks betaalt ontvang je 1% korting op de zorgpremie. Je bent op deze manier, aan het einde van het jaar, goedkoper uit dan wanneer je de premie maandelijks zou betalen. Zeker gezien de huidige spaarrente. Het per jaar betalen van de basispremie betekent een korting van max. €17,34 op jaarbasis (afhankelijk van welke basisverzekering je kiest en welk eigen risico). Verzeker je je ook aanvullend dan loopt deze besparing verder op omdat de 1% korting ook wordt berekend over de premie voor de aanvullende verzekeringen. 

Bereken hier de Ditzo premie 2023 met maximale korting

Ditzo voordelen

Elk jaar weer sta je voor de keuze: je wil een goede zorgpremie en zorgverzekeringsmaatschappij kiezen. Met een goede dekking van zorgbehoeften: 

  • Ditzo geeft binnen 2 uur antwoord op je (zorg)vragen via de app;
  • Totale vrije zorgkeuze;
  • Een uitstekende waardering, hoger dan een 8 voor de app;
  • Je mag je eigen risico van tevoren betalen in termijnen;
  • Tot wel duizenden euro’s (extra) vergoeding op je zorgverzekering;
  • De medisch specialisten adviseren je graag omtrent je gezondheid;
  • Advisering omtrent mantelzorg.

Ditzo spreiding eigen risico 

Denk jij dat je in het nieuwe jaar hoge kosten zult maken? Geen paniek als jij denkt dit niet in één keer te kunnen betalen. Ditzo geeft jou de ruimte om van tevoren het eigen risico in 10 maanden te voldoen. Je betaalt op deze manier op voorhand het verplichte eigen risico, ondanks dat je wellicht nog geen zorgkosten hebt.

Duizenden euro’s vergoeding 

Stel dat jij dekkingen kiest voor het nieuwe jaar en juist de dekking die je niet hebt gekozen, blijk je nodig te hebben. Bijvoorbeeld wanneer je een ongeluk krijgt waardoor je kosten voor fysiotherapie maakt. Ditzo treedt hier op als redder in nood. Ditzo vergoedt kosten die de aanvullende en basisdekking niet vergoeden.

Premieberekening Ditzo

Zorgpremiekorting.nl