Goedkoopste zorgverzekering 2020: € 81,59 per maand.

De zorgverzekeraars strijden ieder jaar weer voor de titel “Goedkoopste zorgverzekering”. Dit jaar mag zorgverzekeraar ZieZo zichzelf de goedkoopste zorgverzekering noemen. Bij ZieZo betaal je maandelijks namelijk € 83,25 voor de ZieZo Selectief basisverzekering, wanneer je voor het maximale vrijwillig eigen risico van € 885,- kiest. 
Daarnaast is er bij ZieZo in 2020 ook nog een extra korting van 2% mogelijk indien je voor een jaarbetaling kiest in plaats van maandelijkse overboekingen. In plaats van € 999,00 (12 x € 83,25) betaal je dan € 979,02 per jaar Dit levert je nog een extra besparing op van bijna € 20,-. Reken je de premie bij jaarbetaling terug per maand dan betaal je dus € 81,59 per maand. Dat is de laagst mogelijke zorgpremie in 2020 in Nederland. 

Ziezo Selectief

Ziezo Selectief is een budgetpolis die wordt aangeboden door Zilveren Kruis. De zorg wordt volledig vergoed van zorgverleners die een contract met ZieZo hebben en van ziekenhuizen die door ZieZo zijn gekozen. Omdat het een budgetpolis is, is er een beperkere keuze uit het aantal zorgverleners dan bij een naturapolis of een restitutiepolis. 
Daarnaast vergoedt ZieZo ook 75% van de gemaakte kosten die gemiddeld worden gerekend door zorgverleners zonder contract en niet geselecteerde ziekenhuizen. 

Prijsvechter ZieZo

De zorgverzekeringen van ZieZo zijn onderdeel van Zilveren Kruis en op de markt gebracht om de concurrentie met andere zorgverzekeraars aan te gaan. ZieZo biedt een budgetpolis aan en een naturapolis met scherpe premies. 
Door volledig online alles te regelen is ZieZo in staat om kosten laag te houden en aantrekkelijke zorgpremies aan te bieden. Dit betekent wel dat het bij ZieZo niet mogelijk is om de zorgverzekering op papier af te sluiten. 

Goedkope zorgverzekering door collectieve korting

ZieZo is heeft de goedkoopste zorgverzekering van 2020, maar ook bij andere zorgverzekeringen is het mogelijk om goedkoper uit te komen. Door gebruik te maken van collectiviteitskorting die mogelijk is gemaakt door de Stichting Zorg voor Koopkracht, is het mogelijk ook op jouw zorgverzekering naar keuze nog te besparen. In het overzicht van Zorgpremiekorting.nl zie je snel welke verzekeringen collectieve kortingen aanbieden. 

Zorgtoeslag aanvragen
Zorgpremiekorting.nl