Univé Select: €106,38 per maand.

Univé Zorg Select is de goedkoopste zorgverzekering in 2023. Voor deze budgetpolis betaal je maandelijks namelijk €107,45 per maand wanneer je voor het maximale vrijwillig eigen risico van €885,- kiest. 

Daarnaast is er bij Univé in 2023 ook nog een extra korting van 1% mogelijk indien je voor een jaarbetaling kiest in plaats van maandelijkse overboekingen. In plaats van €1.289,40 betaal je dan €1.276,56 per jaar Dit levert je nog een extra besparing van bijna €13,-. Reken je de zorgpremie bij jaarbetaling terug per maand dan betaal je dus €106,38 per maand

 

Het belang van het vinden van de goedkoopste zorgverzekering

Eén van de belangrijkste financiële beslissingen die we ieder jaar nemen, is de keuze voor een zorgverzekering. Dit is niet alleen in Nederland een wettelijke vereiste, maar het zorgt ook voor gemoedsrust in tijden van zorgbehoefte. Het vinden van de goedkoopste ziektekostenverzekering is essentieel omdat deze de financiële stabiliteit kan bevorderen en de toegang tot essentiële medische zorg kan garanderen.

Goede prijs:

Een van de meest voor de hand liggende voordelen van het vinden van de goedkoopste zorgverzekering is de betaalbaarheid. Door de zorgpremie laag te houden, bespaart u geld dat u kunt gebruiken voor andere belangrijke uitgaven zoals huisvesting, voedsel en onderwijs. Dit is vooral belangrijk voor gezinnen met beperkte financiële middelen.

Toegankelijkheid:

Een goedkope zorgverzekering kan de drempel verlagen voor mensen die geen zorgverzekering hebben. Toegang tot medische zorg is een basisrecht, en een betaalbare ziektekostenverzekering zorgt ervoor dat mensen de medische zorg krijgen die ze nodig hebben, zonder zich zorgen te hoeven maken over buitensporige kosten.

Preventieve zorg:

Door te kiezen voor een betaalbare zorgverzekering stimuleer je preventieve zorg. Preventieve maatregelen, zoals jaarlijkse controles en vaccinaties, kunnen ernstige gezondheidsproblemen voorkomen. Het vermijden van ziekten is niet alleen gunstig voor uw gezondheid, maar  kan u op de lange termijn ook geld besparen.

Financiële stabiliteit:

Onverwachte medische kosten kunnen  tot een financiële ramp leiden. Met een betaalbare ziektekostenverzekering kunt u deze kosten minimaliseren en uw financiële stabiliteit behouden. Dit voorkomt dat u  schulden maakt of uw spaargeld moet gebruiken om medische kosten te betalen.

Verzekerd:

Last but not least zorgt het hebben van de goedkoopste zorgverzekering voor gemoedsrust. U weet dat u gedekt bent in geval van ziekte of letsel, en u hoeft zich geen zorgen te maken over de financiële gevolgen van medische noodgevallen.

Het belang van het vinden van de goedkoopste zorgverzekering kan niet genoeg worden benadrukt. Het gaat niet alleen om het besparen van geld, het gaat ook om het waarborgen van uw gezondheid en financiële stabiliteit. Het helpt om elk jaar uw mogelijkheden te onderzoeken en de zorgverzekering te kiezen die het beste bij uw behoeften en budget past. Het is een investering in uw geluk en gemoedsrust.

Zorgpremiekorting.nl