facebook zorgpremiekorting

OHRA collectieve zorgverzekering

De verzekeraar OHRA biedt collectieve kortingen aan. De kortingen op de OHRA-basisverzekering bedraagt 8% en korting op de aanvullende pakketten bedraagt 5%. Het collectiviteitsnummer van de Stichting Zorg voor Koopkracht bij OHRA is 70134. 

OHRA voordelen

1. Zaken omtrent verzekeringen regelen per post of digitaal;
2. Je kiest zelf een zorgverlener uit;
3. OHRA Gezond: een bonuspunt in je basisverzekering.

OHRA collectieve korting

Je kunt je eigen zorgverzekering samenstellen. De OHRA Zorgverzekering is een basisverzekering. Met een aanvullende verzekering kun je extra vergoedingen krijgen. De OHRA collectieve korting is, met uitzondering van OHRA Sterk en OHRA Tand Sterk, van toepassing op alle verzekeringen. 

OHRA Gezond

OHRA vindt het van essentieel belang dat individuen letten op hun gezondheid en er bewuste leefstijl op nahouden. Als je enkel in de basis bent verzekerd, dan heb je recht op de module OHRA Gezond. Deze is gratis. Dit houdt in dat o.a. de volgende dingen worden vergoed: cursussen op gezondheidsgebied, sportmedisch advies en vitaliteit- en beweegprogramma’s. 

OHRA basispremie 

Met een OHRA Basispremie krijg je o.a. een huisartsenbezoek, ziekenhuisopname, hulp- en geneesmiddelen en tandartskosten tot een leeftijd van 18 jaar vergoedt. 

De zorgpremie van 2018 met een eigen risico van €385,- bedraagt €117,34 of €99,22 bij een eigen risico van €885,-. Met collectiviteitskorting van 8% op de basisverzekering van OHRA bedraagt de zorgpremie €107,95 bij een eigen risico van €385,-. Wanneer je kiest voor een eigen risico van €885,- komt de zorgpremie van OHRA nog lager uit, namelijk op €91,28. 

OHRA aanvullende verzekeringen

OHRA biedt vier aanvullende verzekeringen aan: OHRA Sterk, OHRA Aanvullend, OHRA Extra Aanvullend en OHRA Uitgebreid. Op deze OHRA aanvullende verzekeringen ontvang jij een korting van 5% op je zorgpremie.

Bezoek de website van OHRA voor meer informatie over de collectieve korting op de verzekeringen.

OHRA zorgpremies basisverzekering 2018

Eigen risico van €385,00

Eigen risico van €385,00

OHRA Zorgverzekering Premie vóór aftrek collectiviteitskorting Collectiviteitskorting Premie ná aftrek collectiviteitskorting Restitutie Polis (OHRA Basisverzekering) € 117,34 8% € 107,95
Eigen risico van €885,00

Eigen risico van €885,00

OHRA Zorgverzekering Premie vóór aftrek collectiviteitskorting Collectiviteitskorting Premie ná aftrek collectiviteitskorting Restitutie Polis (OHRA Basisverzekering) € 99,22 8% € 91,28
Loading...
Zorgpremiekorting