Klik hieronder op de situatie die op jou van toepassing is om collectiviteitskorting aan te vragen op de OHRA Zorgverzekering:

Nu WEL bij OHRA verzekerd
In de volgende stap kun je 4% korting aanvragen op je huidige OHRA basisverzekering en 5% korting op de aanvullende OHRA pakketten.

Nu NIET bij OHRA verzekerd
In de volgende stap kun je direct een OHRA zorgverzekering afsluiten mét collectiviteitskorting.

 

OHRA collectieve zorgverzekering

Verzekeringsmaatschappij OHRA biedt collectieve kortingen aan. De korting op de OHRA-basisverzekering bedraagt 4% korting en op de aanvullende pakketten bedraagt 5%. Het collectiviteitsnummer van de Stichting Zorg voor Koopkracht bij OHRA is 70134

OHRA voordelen
OHRA collectiviteitskorting
OHRA basispremie
OHRA aanvullende verzekeringen
Bespaar op de OHRA zorgpremie
Zorgpremies 2022 OHRA vóór en ná aftrek van collectiviteitskorting:
Over zorgverzekeringsmaatschappij OHRA

OHRA voordelen

  • Alle zaken omtrent verzekeringen snel en makkelijk digitaal geregeld;
  • Altijd vrije keuze in zorgverleners;
  • Je wordt altijd geaccepteerd en er is geen wachttijd.

OHRA collectiviteitskorting

Je kunt je eigen zorgverzekering samenstellen. De OHRA Zorgverzekering is een basisverzekering. Met een aanvullende verzekering kun je extra vergoedingen krijgen. De OHRA collectieve korting is, met uitzondering van OHRA Sterk en OHRA Tand Sterk, van toepassing op alle verzekeringen. 

OHRA basisverzekering

Met een OHRA Basisverzekering krijg je o.a. huisartsenbezoek, ziekenhuisopname, hulp- en geneesmiddelen. Verder krijg je tandartskosten tot een leeftijd van 18 jaar vergoedt. 

De zorgpremie van OHRA bedraagt in 2022 met een collectiviteitskorting van 4% op de basisverzekering van OHRA bedraagt de zorgpremie €129,45 per maand bij een eigen risico van € 385,-. Wanneer je kiest voor een eigen risico van € 885,- komt de zorgpremie van OHRA lager uit, namelijk op €108,62.

OHRA aanvullende verzekeringen

OHRA biedt vijf aanvullende verzekeringen aan: OHRA Compact, OHRA Sterk, OHRA Aanvullend, OHRA Extra Aanvullend en OHRA Uitgebreid. Op deze OHRA aanvullende verzekeringen ontvang jij een korting van 5% op je zorgpremie m.u.v. OHRA Sterk.

Houd jij fysiobehandelingen over aan het eind van het jaar? Ook in 2022 kan jij die behandelingen gewoon meenemen naar het volgende jaar. Met een aanvullende verzekering en de nieuwe Fysio Meeneemservice is het mogelijk om tot 9 behandelingen mee te nemen naar het volgende jaar. Allemaal voor maximaal €1,50 per maand en daar gaat natuurlijk ook nog jouw collectiviteitskorting van af. Op zoek naar meer informatie en voorwaarden? Bekijk dan de fysiomeeneemservice OHRA

De 3 spelregels voor de OHRA Fysio Meeneemservice

  • Met de Fysio Meeneemservice van OHRA mag je de overgebleven behandelingen die je niet hebt gebruikt, meenemen naar het volgende jaar (max. 9). Ongeacht welke aanvullende verzekering je afsluit: OHRA Sterk, OHRA Aanvullend of OHRA Extra Aanvullend.
  • Om deze overgehouden fysiobehandelingen mee te nemen is het wel vereist dat je ook volgend jaar verzekerd bent bij OHRA en dat je een aanvullende verzekering bij OHRA hebt afgesloten met een dekking voor fysiotherapie.
  • De overgehouden fysiobehandelingen die je meeneemt naar volgend jaar zijn één vol jaar geldig (1 januari 2022 t/m 31 december 2022).

Bespaar op de OHRA zorgpremie

OHRA biedt verzekerden meerdere mogelijkheden om te besparen op de zorgpremie. Wanneer je verwacht niet veel zorgkosten te maken is het mogelijk om het eigen risico te verhogen. Hierdoor betaal je een lagere maandelijkse premie. Ontvang een korting op de zorgpremie door verzekeringszaken online te regelen. Om deze korting te krijgen sluit je de online gemak zorgverzekering af. Bij OHRA maak je zelf de keuze voor het aantal termijnen waarin je de zorgverzekering wilt betalen.

Zorgpremies 2022 OHRA vóór en ná aftrek van collectiviteitskorting:

Eigen risico van €385,00

Eigen risico van €385,00

OHRA ZorgverzekeringPremie vóór aftrek collectiviteitskortingCollectiviteitskortingPremie ná aftrek collectiviteitskortingRestitutie Polis (OHRA Basisverzekering)€ 134,844%129,45
Eigen risico van €885,00

Eigen risico van €885,00

OHRA ZorgverzekeringPremie vóór aftrek collectiviteitskortingCollectiviteitskortingPremie ná aftrek collectiviteitskortingRestitutie Polis (OHRA Basisverzekering)€ 114,014%108,62

Over zorgverzekeringsmaatschappij OHRA

OHRA is in 1925 als fonds opgericht. Inmiddels bestaat de verzekeraar al meer dan 90 jaar. Vroeger heette de verzekeringsmaatschappij Onderlinge ziektekostenverzekeringsfonds van Hoogere RijksAmbtenaren. Het hoofdkantoor is in Arnhem gevestigd. Meer dan 800.000 mensen hebben een verzekering bij OHRA afgesloten. OHRA maakt producten begrijpelijk en biedt snelle service. OHRA is onderdeel van NN Group. 

Zorgpremiekorting.nl