Vergelijk alle collectieve zorgverzekeringen

De Friesland premieberekening

Basisverzekering De Friesland Zorgverzekeraar

Alles Verzorgd Polis

Krijg de volledige zorgkosten vergoed wanneer je je laat behandelen bij zorgverleners waarmee De Friesland Zorgverzekeraar afspraken heeft gemaakt. Kies je ervoor je bij een andere zorgverlener te laten behandelen, dan krijg je 80% van de zorgkosten vergoed. 

Vrije Keus Polis

Met de Vrije Keus Polis kies je zelf de zorgverlener waar je door behandeld wilt worden. Ook bij zorgverleners die niet bij het netwerk van De Friesland Zorgverzekeraar aangesloten zijn krijg je de volledige zorgkosten vergoed.

Aanvullende verzekeringen De Friesland Zorgverzekeraar

Voor de zorgkosten die niet in het basispakket gedekt worden kun je een aanvullende verzekering afsluiten. De Friesland Zorgverzekeraar biedt vier aanvullende verzekeringen aan. Deze verzekeringen vergoeden de kosten voor fysiotherapie, alternatieve zorg en de kosten voor contactlenzen of een bril. De hoogte van de vergoedingen verschilt per aanvullend pakket. 

Tandartsverzekering De Friesland Zorgverzekeraar

Bij de Friesland Zorgverzekeraar kun je de zorgverzekering uitbreiden met een aanvullende tandartsverzekering.Er zijn drie verschillende pakketten waar je een keuze uit kunt maken. Bekijk de verschillen in premie en maximale vergoedingen op de website van de verzekeringsmaatschappij. 

Eigen risico

De Friesland Zorgverzekeraar geeft zorgverzekerden de mogelijkheid het eigen risico gespreid te betalen. Het eigen risico kan vooraf in termijnen betaald worden of achteraf. Wanneer je het eigen risico vooraf betaald en toch minder kosten maakt, ontvang je het te veel betaalde eigen risico terug.

De Friesland premieberekening

Zorgpremiekorting