Korting op de FBTO zorgverzekering 2024

Ontvang korting op de FBTO zorgverzekering door te kiezen voor de het voordelige Basis-pakket, het eigen risico te verhogen en door de zorgpremie per jaar te betalen. Hieronder wordt toegelicht hoe je de maximale korting op de FBTO zorgverzekering krijgt in 2024. 

Verhoog je eigen risico en krijg €240,- korting 

Bij FBTO kies je zelf de hoogte van het eigen risico. Je kunt het wettelijk eigen risico van €385,- vrijwillig verhogen tot €885,-. Wanneer je het eigen risico maximaal verhoogt ontvang je een korting van €20,- per maand op de FBTO zorgverzekering Basis Vrij en Basis Plus. Per jaar bespaar je hiermee maar liefst €240,- op de zorgverzekering van FBTO. Kies je voor FBTO Basis Plus, dan krijg je €15,- korting per maand op de FBTO zorgverzekering. Op jaarbasis bespaar je dan dus €180,-.

Betaal zorgpremie per jaar en krijg tot €17,03 korting

Indien het voor jou een mogelijkheid is om de zorgpremie per jaar te betalen ontvang je 1% korting op de zorgverzekering bij FBTO. Ongeacht het gekozen pakket of eigen risico is de korting die je krijgt 1% over het totaalbedrag. 

Kies voor FBTO Basis ipv Basis Plus en bespaar €144,- per jaar

Kies i.p.v. de meest gekozen FBTO Basis Plus voor FBTO Basis en bespaar €12,- per maand, oftewel €144,- per jaar. Het verschil is dat je bij zorgverleners waarmee FBTO geen contract heeft bij het Basis-pakket 65% vergoed krijgt en bij het Basis Plus-pakket 75%. Bij beide pakketten krijg je 100% vergoeding bij zorgverleners waar FBTO wél een contract heeft. Bij FBTO Basis heb je nog steeds een hele ruime keuze aan zorgaanbieders. Klik hier voor alle zorgaanbieders waar FBTO een contract mee heeft. 

Zorgpremiekorting.nl