Veelgestelde vragen:  

Hoe kan ik mij aanmelden om korting te krijgen?

Dat is per zorgverzekeraar verschillend. Als je op de zorgverzekeraar van je keuze klikt zie je in de vervolgstap hoe je de korting aanvraagt. Dit kan op je bestaande zorgverzekeraar of je kunt een nieuwe zorgverzekering met korting aanvragen. 

Zijn er kosten of verplichtingen aan deelname verbonden?

Nee, er zijn geen enkele kosten verbonden aan deelname en het is volledig vrijblijvend. Men kan profiteren van de korting op de zorgpremie en dient vervolgens de zorgpremie aan de zorgverzekeraar te betalen.  

Aan wie betaal ik de zorgpremie en bij wie declareer ik mijn ziektekosten?

De zorgpremie betaalt u rechtstreeks aan de zorgverzekeraar. Ook de declaraties dient u rechtstreeks bij de desbetreffende zorgverzekeraar in en die worden ook door de zorgverzekeraar aan u uitbetaalt. 

Ik heb een vraag over vergoedingen

De Stichting Zorg voor Koopkracht is opgericht om mensen samen te brengen in een collectief om zodoende een collectieve korting op de verzekeringspremie te realiseren.
Vragen omtrent welke kosten gedekt worden door een zorgverzekeraar of wat de verzekeringsvoorwaarden zijn dien je te stellen aan de desbetreffende zorgverzekeraar.
De Stichting is namelijk geen zorgverzekeraar, je bent daarom niet bij de Stichting verzekerd, maar bij de desbetreffende zorgverzekeraar.

Dien ik elk jaar opnieuw collectiviteitskorting aan te vragen?

Nee. Als je deelneemt in een zorgcollectief en collectiviteitskorting krijgt continueert dit in de daaropvolgende jaren tenzij je bericht krijgt van je zorgverzekeraar dat het collectief stopt en/of de korting wijzigt. Kijk wel altijd goed je polis na die je medio november van je zorgverzekeraar krijgt.   Contactformulier voor vragen:

Contact

contact
We zullen je nooit spam sturen. Slechts enkele keren per jaar een relevante nieuwsbrief waarvoor je je altijd en direct weer kunt afmelden. Lees hier ons privacy statement.


(Vermeld, indien van toepassing, bij je vraag om welke zorgverzekeraar het gaat)

Zorgpremiekorting.nl