Univé collectieve zorgverzekering

Collectiviteitskorting Univé zorgverzekering 2019

Univé ledenkorting

De basisverzekeringen van Univé met korting

Univé Zorg Select

Univé Zorg Geregeld

Univé Zorg Vrij

Korting bij jaarbetaling

De aanvullende verzekeringen van Univé

Tandartsverzekeringen Univé

Over zorgverzekeringsmaatschappij Univé

Collectiviteitskorting Univé zorgverzekering 2019

Univé biedt een ledenkorting aan voor Univé leden. Als lid van Univé kan de korting oplopen tot 10% op de basispremie. Wanneer je een andere verzekering afsluit bij Univé krijg je ook een korting. Deze korting wordt direct verrekend op de zorgpremie. Wanneer je bijvoorbeeld een autoverzekering van Univé afsluit (of al hebt), krijg je 5% korting op de zorgverzekering.

In de onderstaande tabel staat hoeveel procent korting je krijgt per extra verzekering. Deze korting wordt direct verrekend met de zorgpremie in de volgende maand. Let op: je kunt 10 procent korting krijgen als je meerdere verzekeringen afsluit, en de percentages bij elkaar op te

Univé ledenkorting:

  • Instapkorting bij eerste schadeverzekering
      1,5% 
  • Autoverzekering
      5%
  • Woonverzekering (woonhuis en inboedel)
      5%
  • Overige voertuigverzekering
      1%
  • Rechtszekerheid (aansprakelijkheid en rechtsbijstand)
      1%
  • Vrijetijdsverzekering (caravan, kampeerauto, boot)
      1%
  • Doorlopende reisverzekering
      1%
  • Ongemakken (arbeidsongeschiktheid en ongevallen)
      1%

De Univé basisverzekeringen 2019

Univé Zorg Select

Dit is de goedkoopste zorgverzekering van Univé. Bij deze zorgverzekering kun je gewoon naar je eigen huisarts. Wanneer je spoedeisende hulp nodig hebt, kun je bij elk ziekenhuis in Nederland terecht. Je krijgt 100% vergoed wanneer je gaat naar zorgverleners waarmee Univé afspraken heeft gemaakt. 75% van de zorgkosten wordt vergoed wanneer je behandeld wordt door een zorgverlener waar Univé geen afspraken mee heeft. De premie bij zorgverzekeringsmaatschappij Univé is zonder korting € 105,85 per maand op basis van €385 eigen risico. Bereken hier de premie voor de Univé Zorg Select zorgverzekering.

Univé Zorg Geregeld

Deze zorgverzekering is iets duurder dan de Select verzekering. Je krijgt ook bij deze zorgverzekering 100% vergoed wanneer je naar een zorgverlener gaat die een contract heeft met Univé. Wanneer je naar een zorgverlener gaat die geen contract heeft met Univé krijg je 80% van de kosten vergoed. Je betaalt voor aftrek van korting voor de Zorg Gereld verzekering €120,95 per maand. Bereken hier de premie voor de Univé Zorg Geregeld verzekering.

Univé Zorg Vrij

De duurste polis die Univé aanbiedt. In tegenstelling tot de andere twee basisverzekeringen van Univé kun je hier naar elke zorgverlener gaan. Je krijgt altijd 100% vergoed. Ook is er een vrije keuze in apotheek. De premie voor de Univé Zorg Vrij zorgverzekering is in 2019 voor aftrek van korting € 126,- per maand bij een eigen risico van €385,-. Bereken hier de premie voor de Univé Zorg Vrij verzekering. 

Korting bij Univé bij jaarbetaling zorgpremie

Bij Univé kun jij je zorgpremie per jaar voldoen en daarbij 1% korting ontvangen. Op deze wijze ben je voordeliger uit dan maandelijks betalen.

De aanvullende verzekeringen van Univé

Niet alle zorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Daarom heeft Univé verschillende aanvullende verzekeringen. Ook is er de mogelijkheid om een aanvullende verzekering voor de tandarts af te sluiten. Kijk altijd goed welke zorg vergoedt wordt met de aanvullende verzekering. 

Univé biedt de volgende aanvullende verzekeringen:
- Univé Goed
- Univé Beter
- Univé Best

Tandartsverzekeringen Univé

Bij Univé is het mogelijk de basisverzekering uit te breiden met een aanvullende tandartsverzekering. Je kunt een keuze maken uit de volgende vier tandartsverzekeringen:

-Tand ongevallen verzekering

-Tand goed verzekering

-Tand beter verzekering

-Tand best verzekering

Over zorgverzekeringsmaatschappij Univé

Univé is in 1794 begonnen met een aantal regionale coöperaties. De twee hoofdkantoren van Univé zijn gevestigd in Assen en Zwolle. Univé wil anderen helpen wanneer het even wat minder gaat door een zorgverzekering aan te bieden waarmee de risico’s gedeeld kunnen worden. Univé wil verzekerden rust en zekerheid bieden. Inmiddels hebben bijna 1,6 miljoen mensen een verzekering bij Univé afgesloten. Univé heeft 110 winkels in Nederland waar adviseurs klaar staan om mensen te helpen. 

Zorgpremiekorting.nl