facebook zorgpremiekorting

Collectiviteitskorting Univé zorgverzekering 2017

Univé biedt een ledenkorting aan voor Univé leden. Als lid van Univé kan de korting oplopen tot 10% op de basispremie. Wanneer je een andere verzekering afsluit bij Univé krijg je ook een korting. Deze korting wordt direct verrekend op de zorgpremie. Wanneer je bijvoorbeeld een autoverzekering van Univé afsluit, krijg je 5% korting op de zorgverzekering. Om de premie van Univé te berekenen klik je op de button.

Univé Zorgverzekering met collectiviteitskorting aanvragen 

 

In de onderstaande tabel staat hoeveel procent korting je krijgt per extra verzekering. Deze korting wordt direct verrekent met de zorgpremie in de volgende maand. Let op: je kunt 10 procent korting krijgen als je meerdere verzekeringen afsluit, en de percentages bij elkaar op telt.

De basisverzekeringen van Univé met korting

Univé Zorg Select

Dit is de goedkoopste zorgverzekering van Univé. Bij deze zorgverzekering kun je gewoon naar je eigen huisarts, en bij spoedeisende hulp naar elk ziekenhuis van Nederland. Je krijgt 100% vergoed wanneer je gaat naar zorgverleners waarmee Univé afspraken mee heeft gemaakt. En 75% vergoedingen wanneer het een zorgverlener waar Univé geen afspraken mee heeft. Deze zorgverzekering kost zonder korting €98,75 per maand. Bereken hier de premie voor de Unive Zorg Select zorgverzekering.

Univé Zorg Geregeld

Deze zorgverzekering is iets duurder dan de Select verzekering. Je krijgt ook bij deze zorgverzekering 100% vergoed wanneer je naar een zorgverlener gaat die een contract heeft met Univé. Wanneer je naar een zorgverlener gaat die geen contract heeft met Univé krijg je 80% van de kosten vergoed. Je betaald voor de Zorg Gereld verzekering €113,25 per maand. Bereken hier de premie voor de Unive Zorg geregeld verzekering.

Univé Zorg Vrij

De duurste polis die Univé aanbiedt. In tegenstelling tot de andere twee basisverzekeringen van Univé kun je hier naar elke zorgverlener gaan. Je krijgt altijd 100% vergoed. Ook is er een vrije keuze in apotheek. De Univé Zorg Vrij zorgverzekering kost €117,25 per maand bij een eigen risico van €385,-. Bereken hier de premie voor de Unive Zorg Vrij verzekering. 

De aanvullende verzekeringen van Univé

Niet alle zorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Daarom heeft Univé verschillende aanvullende verzekeringen. Ook is er de mogelijkheid om een aanvullende verzekering voor de tandarts af te sluiten. Kijk altijd goed welke zorg vergoedt wordt met de aanvullende verzekering. 

Univé biedt de volgende aanvullende verzekeringen:
- Univé Goed
- Univé Beter
- Univé Best

Loading...
Zorgpremiekorting