Collectiviteitskorting ONVZ direct aanvragen:

Nu al bij ONVZ verzekerd
Klik op deze button als je nu al bij ONVZ verzekerd bent. In de volgende stap kun je direct de korting op je ONVZ polis aanvragen. De collectieve korting bedraagt 10% op de aanvullende zorgverzekering.
 

Nu niet bij ONVZ verzekerd
Klik op deze button indien je nu nog niet bij ONVZ verzekerd bent. In de volgende stap meld je je aan bij het ONVZ collectief en kun je de premieberekening doen.

Alles over de collectieve ONVZ zorgverzekering:

Hoe werkt ONVZ collectiviteitskorting?
Korting indien je nu al bij ONVZ verzekerd bent
Korting indien je nu nog niet bij ONVZ verzekerd bent
ONVZ collectief met KvK-nummer
ONVZ collectief met BIG-nummer
ONVZ collectief voor iedereen
Waaruit bestaat de collectieve zorgverzekering van ONVZ?
Jaarlijks extra korting op je ONVZ premie
Premie aanvullende verzekeringen ONVZ vóór en ná aftrek van collectiviteitskorting
Premie tandverzekeringen ONVZ vóór en ná aftrek van collectiviteitskorting
Over zorgverzekeringsmaatschappij ONVZ

Hoe werkt het ONVZ collectief

De maandelijkse collectiviteitskorting van 10% op de aanvullende pakketten van de ONVZ zorgverzekering kun je via Zorgpremiekorting.nl aanvragen. Doordat je de ONVZ Zorgverzekering via de bovenstaande buttons aanvraagt, maak je bij het afsluiten automatisch en kosteloos gebruik van de collectiviteitskorting die de Stichting Zorg voor Koopkracht bij ONVZ heeft vastgelegd.

Al bij ONVZ verzekerd

Je kunt de collectiviteitskorting bij ONVZ laten toepassen op je bestaande ONVZ zorgverzekering. Dit doe je door op de groene button ‘Nu al bij ONVZ verzekerd’ te klikken. Selecteer dan een van de drie mogelijkheden die toepasbaar is voor jouw situatie om de ONVZ collectiviteitskorting aan te vragen.

Nog niet bij ONVZ verzekerd

Voor deze mogelijkheid klik je op de button ‘Nu niet bij ONVZ verzekerd’. Hiermee meld je je aan bij het ONVZ collectief. Je kunt bij de aanvraag aangeven dat ONVZ automatisch je huidige zorgverzekering opzegt. ONVZ zorgt dan dat alle papieren in orde komen om de overstap te faciliteren. 

ONVZ Werkfit

Indien je de verzekering via ons collectief afsluit, ofvang je de werkfit voodelen cadeau! Deze bestaan uit:

  • 3 extra fysiobehandelingen
  • een gezondheidscheck t.w.v. €100
  • gratis gebruik van Micro zelfhulpmodules voor psychische klachen
  • €500 aan preventieve programma's voor een goede mentale conditie 
  • €250 vergoeding van psychologische behandelingen gerelateerd aan werk

Keuze uit 3 ONVZ collectieven:

Er zijn drie keuzemogelijkheden om je aan te aansluiten bij het ONVZ collectief:

1. ONVZ collectief met KvK-nummer: collectiviteitsnummer 102437  

Bij het eerste ONVZ collectief is de voorwaarde om de ONVZ collectiviteitskorting te kunnen krijgen dat je een Kamer van Koophandel-nummer hebt. Dit KvK-nummer kan van jezelf zijn of van je werkgever. Het mag ook van je partner zijn of van de werkgever van je partner, zolang jouw partner hoofdverzekerde op de polis is of wordt. Als partner kun je gebruik maken van dezelfde collectieve korting bij ONVZ als de hoofdverzekerde. De korting op de premie bedraagt maandelijks 10% op de aanvullende pakketten. Kinderen zijn tot 18 jaar gratis meeverzekerd in het basispakket, maar profiteren ook van de ONVZ collectiviteitskorting op de aanvullende pakketten. Het afsluiten van een aanvullend pakket is zeker aan te raden wanneer je kind een beugel nodig heeft.

2. ONVZ collectief met BIG-nummer: collectiviteitsnummer 7818

Zoals de naam al zegt, is bij het tweede ONVZ collectief de voorwaarde voor de collectiviteitskorting dat je een BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) registratienummer hebt. Dit ONVZ collectief is dus speciaal bedoeld voor medici en paramedici. Ook hier bespaar je maandelijks 10% op de premie van aanvullende pakketten.

3. ONVZ collectief voor iedereen: collectiviteitsnummer 100638

Het derde collectief bij ONVZ is voor degene die geen KvK-nummer of BIG-nummer heeft. Iedereen kan hier dus aan deelnemen. Dit collectief geeft een korting van 7% op de aanvullende verzekeringen. Nog steeds een leuke besparing op jaarbasis. In dit collectief worden de kinderen ook meegenomen bij de collectieve korting van ONVZ op de aanvullende pakketten.

ONVZ basisverzekering

De ONVZ collectieve zorgverzekering heeft geen verschil in dekking met het basispakket. Je bent dus standaard verzekerd volgens de ONVZ pakketten. De ONVZ basisverzekering bindt je niet aan bepaalde ziekenhuizen of artsen, maar probeert zoveel mogelijk vrije keuze te garanderen. Dit zijn de belangrijkste dekkingen uit de basisverzekering van ONVZ:

  • Fysiotherapie en oefentherapie vanaf 18 jaar.
  • Geneesmiddelen basisverzekering.
  • Generalistische basis-ggz bij (vermoeden van) psychische stoornis.
  • Bepaalde hulpmiddelen.
  • In vele gevallen de ziekenhuiszorg van een medisch specialist.

Met het ONZV collectief ben je dus automatisch verzekerd op de bovenstaande zorg en de overige zaken van het basispakket. Dit kun je nog bijvullen met aanvullende pakketten vanuit de collectieve zorgverzekering van ONVZ, met een voordelige zorgpremie. Voor alle voorwaarden en details kun je het beste het volledige vergoedingsoverzicht van ONVZ doorlezen.

ONVZ Aanvullende Verzekering

Hieronder vind je de verschillende aanvullende verzekeringen van ONVZ en de vergoedingen.

Premie aanvullende verzekeringen ONVZ 2023 vóór en ná aftrek van collectiviteitskorting:

Aanvullende verzekering

Aanvullende verzekering

ONVZ Aanvullende verzekeringPremie vóór aftrek collectiviteitskortingCollectiviteitskortingPremie ná aftrek collectiviteitskortingStartfit€ 8,9510%€ 8,05Benfit€ 22,7510%€ 20,47Optifit€ 47,7510%€ 42,97Topfit€ 72,7510%€ 65,47

Premie tandverzekeringen 2023 ONVZ vóór en ná aftrek van collectiviteitskorting

Aanvullende tandartsverzekering

Aanvullende tandartsverzekering

ONVZ Aanvullende tandartsverzekeringPremie vóór aftrek collectiviteitskortingCollectiviteitskortingPremie ná aftrek collectiviteitskortingTandfit Preventief€ 34,9510%€ 31,45Tandfit A€ 14,2510%€ 12,82Tandfit B€ 32,5010%€ 29,25Tandfit C€ 44,9510%€ 40,45

Jaarlijks extra korting op je ONVZ premie

Bij ONVZ krijg je 2% korting op de zorgverzekering wanneer je de jaarlijkse premie in een keer betaald. Je kan dit combineren met ONVZ collectiviteitskorting. Op deze manier bespaar je dus nog meer op de zorgkosten.

Over zorgverzekeringsmaatschappij ONVZ

ONVZ is in 1933 als vereniging opgericht. Inmiddels hebben 470.000 verzekerden hun zorgverzekering bij ONVZ afgesloten. ONVZ staat bekend als een verzekeringsmaatschappij waarbij je veel ruimte krijgt om zelf te kiezen bij welke zorginstelling je behandeld wordt. Hiermee onderscheidt ONVZ zich van andere zorgverzekeraars. De ONVZ heeft geen winstoogmerk. Dit betekent dat de behaalde winst geïnvesteerd wordt om de verzekerden de beste zorg aan te bieden.  

Zorgpremiekorting.nl