facebook zorgpremiekorting

 Collectiviteitskorting ONVZ direct aanvragen:

Nu al bij ONVZ verzekerd
Klik op deze button als je nu al bij ONVZ verzekerd bent. In de volgende stap kun je direct de korting op je ONVZ polis aanvragen. De collectieve korting bedraagt 8% op de basisverzekeringen en 10% op de aanvullende zorgverzekering.

Nu niet bij ONVZ verzekerd
Klik op deze button indien je nu nog niet bij ONVZ verzekerd bent. In de volgende stap meld je je aan bij het ONVZ collectief en kun je de premieberekening doen.

Hoe werkt collectieve korting op de ONVZ Zorgverzekering?

De 8% + 10% korting op de ONVZ zorgverzekering kun je zowel aanvragen op je bestaande ONVZ-polis als op een nieuwe ONVZ zorgverzekering 2017.

Doordat je de ONVZ Zorgverzekering via bovenstaande button aanvraagt, maak je automatisch en kosteloos gebruik van de collectieve korting van de Stichting Zorg voor Koopkracht bij ONVZ. 

Klik op één van bovenstaande buttons en je kunt kiezen voor de situatie die op jou van toepassing is om de collectieve korting bij ONVZ Zorgverzekeraar aan te vragen. Je kunt de collectieve korting voor 2017 eenvoudig aanvragen voor je bestaande ONVZ Zorgverzekering.
Indien je nu elders verzekerd bent kun je voor 2017 een nieuwe ONVZ Zorgverzekering mét collectieve korting aanvragen. Je kunt bij de aanvraag aangeven dat ONVZ automatisch je huidige zorgverzekering opzegt.

Keuze uit 3 ONVZ-collectieven

In de volgende stap kun je kiezen uit 3 verschillende ONVZ-collectieven.

ONVZ-collectief met KvK-nummer

Bij het eerste ONVZ collectief is de voorwaarde voor de collectieve korting dat je een Kamer van Koophandel-nummer hebt. Dit KvK-nummer kan van jezelf zijn of van je werkgever. Het mag ook van je partner zijn of van de werkgever van je partner zolang hij/zij hoofdverzekerde op de polis is of wordt.

ONVZ-collectief met BIG-nummer

Bij het tweede ONVZ collectief is de voorwaarde voor de collectieve korting dat je een BIG registratienummer hebt. Dit ONVZ-collectief is speciaal bedoeld voor medici en paramedici.

ONVZ-collectief voor iedereen

Het derde collectief bij ONVZ is voor iedereen die geen KvK-nummer of BIG-nummer heeft. Iedereen kan hier aan deelnemen. De korting is wel iets lager dan de twee eerder genoemde ONVZ-collectieven, namelijk 4% korting op de basisverzekering en 8% korting op de aanvullende verzekeringen bij ONVZ.

Overzicht zorgpremie 2017 ONVZ zorgverzekeraar

Eigen risico van €385,00

Eigen risico van €385,00

ONVZ Zorgverzekering Premie vóór aftrek collectiviteitskorting Collectiviteitskorting Premie ná aftrek collectiviteitskorting ONVZ Basisverzekering € 119,50 8% € 109,94
Eigen risico van €885,00

Eigen risico van €885,00

ONVZ Zorgverzekering Premie vóór aftrek collectiviteitskorting Collectiviteitskorting Premie ná aftrek collectiviteitskorting ONVZ Basisverzekering € 92,33 8% € 84,94
Loading...
Zorgpremiekorting