Collectiviteitskorting Nationale Nederlanden direct aanvragen:

Nu al bij Nationale Nederlanden verzekerd 
Klik op deze button als je nu al verzekerd bent bij Nationale Nederlanden. In de volgende stap vraag je de collectieve korting van tot 20% korting op de aanvullende verzekering aan op je NN zorgverzekering.

 

Nu nog niet bij Nationale Nederlanden verzekerd 
Klik op de button als je nu nog niet verzekerd bent bij Nationale Nederlanden. Je komt op de collectieve pagina van NN waar je de zorgverzekering met korting direct kunt aanvragen. De korting wordt automatisch meegenomen in de premieberekening.

Collectiviteitskorting basisverzekering Postcode Zorgcollectief

De basisverzekering van Postcode Zorgcollectief biedt volledige keuzevrijheid aan huisartsen, ziekenhuizen en apotheken aan. Met het zorgcollectief ontvang je tot 20% korting op de aanvullende verzekeringen van Nationale Nederlanden. 

Lees meer informatie over de inbegrepen vergoedingen van de Nationale Nederlanden basisverzekering op deze pagina. Sluit de zorgverzekering van Nationale Nederlanden af via het Postcode Zorgcollectief om van de hoge collectiviteitskorting gebruik te kunnen maken.

Collectieve korting aanvullende verzekering Postcode Zorgcollectief

Zorgverzekeringsmaatschappij Postcode Zorgcollectief biedt drie aanvullende verzekeringen aan. Je kunt een keuze maken uit de volgende pakketten: Start, Extra en Compleet.

Tandartsverzekering Postcode Zorgcollectief

Via Postcode Zorgcollectief ontvang je 20% korting op de tandartsverzekering. De keuzemogelijkheden en vergoedingen zijn hetzelfde als de tandartsverzekering van zorgverzekeringsmaatschappij Nationale Nederlanden. 

Eigen risico

Iedere zorgverzekeringsmaatschappij is verplicht een eigen risico te hanteren. Postcode Zorgcollectief biedt zorgverzekerden de mogelijkheid het eigen risico in delen te betalen. Hierdoor kun je het eigen risico in tien delen betalen en ontvang je het eigen risicobedrag waar je geen gebruik van hebt gemaakt terug. 

Zorgpremiekorting.nl