Maximale korting op de a.s.r. zorgverzekering 


Kies voor a.s.r. Goede Keuze.

a.s.r. Goede Keuze is de voordeligste van de twee zorgpolissen van a.s.r. De maandpremie bij een minimaal eigen riscio van € 385,- voor deze polis is € 141,50. De maandpremie voor de Vrije Keuze-polis van a.s.r. is € 158,95. Het verschil is dat je bij Goede Keuze max. 75% vergoed krijgt bij niet-gecontracteerde zorgverleners. De besparing om voor Goede Keuze te kiezen bespaart maandelijks € 17,45, oftewel € 209,45 per jaar. 

Verhoog je eigen risico en ontvang € 210,- extra korting

Als je er voor kiest om het eigen risico van je verzekering te verhogen dan profiteer je van extra bijkomende korting. Verhoog je eigen risico van € 385,- naar  de maximaal toegestane € 885,- en ontvang een korting. Dit levert je een premievoordeel op van € 17,50 per maand bij de Vrije Keuze polis, oftewel € 210,- op jaarbasis. Bij de Goede Keuze polis krijg je € 15,- korting per maand en komt de besparing uit op € 180,- per jaar.

Betaal de a.s.r. zorgpremie per jaar en krijg 2% korting

De premie in één keer betalen voor het hele jaar levert 2% korting op bij beide polissen. Bij de Vrije Keuze polis levert dat, uitgaande van het minimale eigen risico, een besparing op van € 38,15 per jaar. 

Zorgpremiekorting.nl