VGZ basispremie 2024 stijgt ligt

Zorgverzekeraar VGZ heeft aangekondigd dat de premie voor haar meest gekozen basisverzekering in 2024 zal stijgen met €5 per maand. Dit brengt de VGZ basispremie op €146,95 per maand. In dit artikel bekijken we de redenen achter deze premieverhoging en onderzoeken we hoe het collectief van Zorgpremiekorting.nl verzekerden tot 10% collectiviteitskorting op de aanvullende verzekering biedt, met uitgebreidere vergoedingen.

Achtergrond van de premiestijging VGZ

De stijging van de zorgpremie bij VGZ wordt deels toegeschreven aan de voortdurende stijging van de kosten in de gezondheidszorg. Hogere kosten voor medicijnen, lonen van zorgverleners en investeringen in nieuwe medische technologieën dragen allemaal bij aan deze verandering.

Wat betekent dit voor zorgverzekerden?

Voor verzekerden impliceert de premieverhoging dat zij maandelijks meer gaan betalen voor hun basiszorgverzekering. Het is belangrijk voor verzekerden om deze verandering in hun budgetplanning op te nemen en eventueel hun huidige dekking te evalueren.

Collectiviteitskorting via Zorgpremiekorting.nl

Een lichtpuntje voor VGZ-verzekerden is het collectief van Zorgpremiekorting.nl. Via dit collectief is het mogelijk om tot 10% collectiviteitskorting te ontvangen op de aanvullende verzekering. Dit biedt niet alleen een financieel voordeel, maar gaat ook gepaard met uitgebreidere vergoedingen.

Hoe Profiteer je van de VGZ collectiviteitskorting?

1. Zoek het VGZ Collectief op Zorgpremiekorting.nl Klik hier voor het VGZ collectief.

2. Vergelijk de voorwaarden en premies: Verzamel informatie over de voorwaarden, dekkingen en premies van het collectief. Zorgpremiekorting.nl onderhandelt namens haar leden voor gunstige voorwaarden.

3. Schrijf je In voor het collectief: Na een grondige vergelijking kun je je inschrijven voor het VGZ collectief via Zorgpremiekorting.nl.

Besparingen en uitgebreidere vergoedingen: Een win-win

Hoewel de premiestijging bij VGZ een uitdaging kan zijn, biedt het collectief van Zorgpremiekorting.nl een kans op besparingen en uitgebreidere vergoedingen. Het is een win-winsituatie voor verzekerden die op zoek zijn naar manieren om de stijgende zorgkosten te beheersen.

De stijging van de VGZ basispremie voor 2024 benadrukt het belang van regelmatig je zorgverzekering evalueren en vergelijken. Het VGZ collectief op Zorgpremiekorting.nl biedt verzekerden de mogelijkheid om financieel voordeel te behalen en tegelijkertijd te profiteren van uitgebreidere vergoedingen. Overweeg deze optie zorgvuldig en kies de dekking die het beste past bij jouw behoeften en financiële situatie.

VGZ hoodkantoor
Terug naar nieuws lijst
Zorgpremiekorting.nl