facebook zorgpremiekorting

Collectieve korting aanvragen bij Menzis

Nu al bij Menzis verzekerd 
Klik op deze button als je nu al bij Menzis verzekerd bent. In de volgende stap kun je de collectieve korting aanvragen op je Menzis-polis. 

Nu nog niet bij Menzis verzekerd 
Klik op deze button als je nu nog niet bij Menzis bent verzekerd. In de volgende stap kom je op de Menzis-site voor collectieven en wordt de collectiviteitskorting direct in de premieberekening mee genomen. 


Klik hier als je geen KVK-nummer hebt 
Klik op deze button om korting op de Menzis zorgverzekering aan te vragen zonder een KvK-nummer.

Alles over de collectieve Menzis zorgverzekering

Collectieve zorgverzekering Menzis met korting
1. Menzis Basis Vrij
2. Menzis Basis
3. Menzis Basis Voordelig
De aanvullende verzekeringen van zorgverzekeraar Menzis
2% korting bij jaarbetaling
Overzicht zorgpremies Menzis zorgverzekeraar

Collectieve zorgverzekering Menzis met Korting

Het collectief van Menzis voor ZZP'ers/ondernemers of werknemers in het MKB is ondergebracht bij Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen. Zij zijn gespecialiseerd in zorgverzekeringen en hebben samen met de Stichting Zorg voor Koopkracht een concurrerend tarief afgesproken met Menzis speciaal voor ZZP'ers/ondernemers en werknemers in het MKB.

De polisvoorwaarden van de collectieve zorgverzekering van Menzis zijn hetzelfde als de reguliere Menzis-polis. Het enige verschil is dat je minder zorgpremie betaalt door het aanvragen van collectiviteitskorting. Je ontvangt bij Menzis korting van 7% op de basisverzekering en 9% korting op de aanvullende verzekeringen.

Deelname aan het Menzis collectief is gratis en geheel vrijblijvend. De Stichting Zorg voor Koopkracht is opgericht om zoveel mogelijk Nederlanders de mogelijkheid te geven om een collectieve korting te krijgen, ook bij zorgverzekeraar Menzis. Het collectiviteitsnummer bij zorgverzekeraar Menzis voor het collectief voor ZZP'ers/ Zelfstandig ondernemers of werknemers in het MKB is 54053.

De Menzis basisverzekeringen

De Menzis basisverzekering wordt aangeboden in drie verschillende opties. De zorg in de pakketten verschilt niet van elkaar, alleen het aantal zorgaanbieders waarvan de kosten volledig worden vergoed verschilt in de pakketten. Wanneer je bij Menzis collectief verzekerd bent, ontvang je de onderstaande kortingspercentages:

1. Menzis Basis Vrij

Dit is de duurste basisverzekering van Menzis. Deze zorgpolis van Menzis biedt een volledige vrijheid aan zorgaanbieders. De kosten kunnen gedeclareerd worden bij Menzis. Daarnaast maakt het niet uit of het gaat om gecontracteerde zorg of niet-gecontracteerde zorg. De maandelijkse premie van Menzis Basis Vrij in 2018 bedraagt €113,46.

2. Menzis Basis

Dit is de meest gekozen basisverzekering van zorgverzekeraar Menzis. Je hebt de keuze uit 35.000 gecontracteerde zorgaanbieders. De zorgpremie per maand bedraagt €110,76 voor Menzis Basis. Met een zorgpremiekorting van 7% van Zorgpremiekorting.nl betaal je per maand in 2018 aanzienlijk minder.

3. Menzis Basis Voordelig

Dit is de goedkoopste zorgverzekering van Menzis en biedt een selecte keuze uit zorgaanbieders. De premie per maand voor Menzis Basis Voordelig bedraagt in 2018 €103,-. Op deze polis kun je geen collectiviteitskorting ontvangen. Klik op de bovenstaande button waar staat ‘geen Kvk-nummer’ voor meer informatie over de goedkoopste zorgverzekering van Menzis. 

De zorgpremies die worden vermeld zijn berekend op basis van een eigen risico van €385.

Menzis Zorgverzekering: Aanvullende verzekeringen 

Menzis heeft diverse aanvullende zorgverzekeringen ter aanvulling van de verschillende basispakketten. Bij Menzis Basis en Menzis Basis Vrij zijn er 3 aanvullende pakketten: 

  • ExtraVerzorgd1
  • ExtraVerzorgd2
  • ExtraVerzorgd3

In deze pakketten zitten veelal dezelfde vergoedingen, alleen de hoeveelheid verschilt onderling. 

Voor Menzis Basis Voordelig zijn er twee aanvullende pakketten:

  • Aanvullend
  • ExtraAanvullend

Bij het afsluiten van een aanvullende verzekering van Menzis ontvang je een zorgpremiekorting van 9%. Kijk voor een volledig overzicht van alle vergoedingen per pakket in het Vergoedingsoverzicht 2018 van Menzis dat binnenkort geplaatst zal worden. 

2% korting bij jaarbetaling

Menzis geeft je de mogelijkheid om jaarlijks je zorgpremie te voldoen en daarbij 2% extra korting te krijgen. Uiteindelijk ben je op die manier voordeliger uit.

Overzicht zorgpremies 2018 Menzis zorgverzekeraar

Menzis zorgverzekering

Eigen risico van €385,00

Menzis Zorgverzekering Premie vóór aftrek collectiviteitskorting Collectiviteitskorting Premie ná aftrek collectiviteitskorting Basis (Natura) €119,- 7% €110,76 Basis Vrij (Restitutie) €122,- 7% €113,46
Menzis zorgverzekering

Eigen risico van €885,00

Menzis Zorgverzekering Premie vóór aftrek collectiviteitskorting Collectiviteitskorting Premie ná aftrek collectiviteitskorting Basis (Natura) €99,- 7% €90,76 Basis Vrij (Restitutie) €102,- 7% €93,46

Over Zorgverzekeraar Menzis

De organisatie Menzis biedt drie zorgverzekeringen aan: Naast de zorgverzekering Menzis, ook Anderzorg en Azivo. In totaal zijn ruim 2 miljoen Nederlanders verzekerd bij de organisatie Menzis. De missie van Menzis is de beschikbaarheid van kwalitatief goede en betaalbare zorg te garanderen om zo het welzijn voor al haar verzekerden te bevorderen. Dit doet zij door:

  • Verzekerden te betrekken, informeren en adviseren over gezondheidsbehoud en bevordering;
  • Waar gewenst voor klanten (tijdige) toegang tot kwalitatief goede zorg en aan zorg gerelateerde diensten te organiseren;
  • Waar nodig voor klanten zelf zorg en aan zorg gerelateerde diensten te regelen

Kortom Menzis staat voor zorg van de juiste kwaliteit en prijs op de juiste plaats. 

Zorgpremiekorting