facebook zorgpremiekorting

Collectieve korting aanvragen bij Menzis

Nu al bij Menzis verzekerd 
Klik op deze button als je nu al bij Menzis verzekerd bent. In de volgende stap kun je de collectieve korting aanvragen op je Menzis-polis. 

Nu nog niet bij Menzis verzekerd 
Klik op deze button als je nu nog niet bij Menzis bent verzekerd. In de volgende stap kom je op de Menzis-site voor collectieven en wordt de collectiviteitskorting direct in de premieberekening mee genomen. 


Klik hier als je geen KVK-nummer hebt 
Klik op deze button om korting op de Menzis zorgverzekering aan te vragen zonder een KvK-nummer.


Collectieve korting bij Menzis Zorgverzekeraar

Het Menzis-collectief voor ZZP-ers/ondernemers is ondergebracht bij Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen. Deze is gespecialiseerd in zorgverzekeringen en heeft samen met de Stichting Zorg voor Koopkracht een concurrerend tarief afgesproken met Menzis speciaal voor ZZP-ers/ondernemers. 

De polisvoorwaarden van de collectieve zorgverzekering van Menzis zijn hetzelfde als de reguliere Menzis-polis. Het enige verschil is dat je minder zorgpremie betaalt door het aanvragen van een collectiviteitskorting. Je ontvangt 7% korting op de Menzis basisverzekering en 9% korting op de aanvullende verzekeringen.

Deelname aan het Menzis collectief is gratis en geheel vrijblijvend. De Stichting Zorg voor Koopkracht is opgericht om zoveel mogelijk Nederlanders de mogelijkheid te geven om een collectieve korting te krijgen, ook bij zorgverzekeraar Menzis.

Het collectiviteitsnummer bij zorgverzekeraar Menzis voor het collectief voor ZZP-ers/ Zelfstandig ondernemers is 54053

De basisverzekeringen van Menzis zorgverzekeraar

1. Basis Vrij

Dit is de duurste basisverzekering van Menzis. Deze zorgpolis van Menzis biedt een volledige vrijheid aan zorgaanbieders. De kosten kunnen gedeclareerd worden bij Menzis. Daarnaast maakt het niet uit of het gaat om gecontracteerde zorg of niet-gecontracteerde zorg. De maandelijkse premie in 2017 bedraagt €122,00. Met een collectiviteitskorting van 7% betaal je per maand €113,46.

2. Basis

Dit is de meest gekozen basisverzekering van zorgverzekeraar Menzis. Je hebt de keuze uit 35.000 gecontracteerde zorgaanbieders. De zorgpremie per maand is voor de basisverzekering €119,00. Met een zorgpremiekorting van 7% van Zorgpremiekorting.nl betaal je per maand in 2017 €110,67.

3. Basis Voordelig

Dit is de goedkoopste zorgverzekering van Menzis en biedt een selecte keuze uit zorgaanbieders. De premie per maand bedraagt in 2017 €103,00. Op deze polis kun je geen collectiviteitskorting ontvangen.

De berekende zorgpremies zijn op basis van een eigen risico van €385,-.

De aanvullende verzekeringen van zorgverzekeraar Menzis

Menzis heeft diverse aanvullende zorgverzekeringen. Bij het afsluiten van een aanvullende verzekering ontvang je een zorgpremiekorting van 9%.  

Overzicht zorgpremie's Menzis zorgverzekeraar 

Menzis zorgverzekering

Eigen risico van €385,00

Menzis Zorgverzekering Premie vóór aftrek collectiviteitskorting Collectiviteitskorting Premie ná aftrek collectiviteitskorting Basis (Natura) €119,- 7% €110,67 Basis Vrij (Restitutie) €109,75 7% €102,07
Menzis zorgverzekering

Eigen risico van €885,00

Menzis Zorgverzekering Premie vóór aftrek collectiviteitskorting Collectiviteitskorting Premie ná aftrek collectiviteitskorting Basis (Natura) €99,- 7% €87,45 Basis Vrij (Restitutie) €102,00 7% €93,22

Over Zorgverzekeraar Menzis

De organisatie Menzis biedt drie zorgverzekeringen aan: Naast de zorgverzekering Menzis, ook Anderzorg en Azivo. In totaal zijn ruim 2 miljoen Nederlanders verzekerd bij de organisatie Menzis. De missie van Menzis is de beschikbaarheid van kwalitatief goede en betaalbare zorg te garanderen om zo het welzijn voor al haar verzekerden te bevorderen. Dit doet zij door:

  • Verzekerden te betrekken, informeren en adviseren over gezondheidsbehoud en bevordering;
  • Waar gewenst voor klanten (tijdige) toegang tot kwalitatief goede zorg en aan zorg gerelateerde diensten te organiseren;
  • Waar nodig voor klanten zelf zorg en aan zorg gerelateerde diensten te regelen.
Loading...
Zorgpremiekorting