Vergelijk alle collectieve zorgverzekeringen

Premieberekening Bewuzt

Bewuzt zorgverzekering: mogelijkheden voor korting

Er zijn verschillende manieren om te besparen op de zorgverzekering van Bewuzt. Zie hieronder de opties die er zijn om korting te krijgen bij Bewuzt en om zo maximaal te besparen op je zorgverzekering. 

Verhoog eigen risico en krijg € 180 korting bij Bewuzt

Het wettelijk eigen risico is vastgesteld op € 385. Dit eigen risico kun je vrijwillig verhogen tot € 885. Zorgverzekerden die het eigen risico maximaal verhogen ontvangen bij Bewuzt € 15 per maand korting op de zorgpremie. Hiermee kun je jaarlijks dus € 180 op de Bewuzt zorgverzekering besparen. 

Bewuzt stapelkorting

Je ontvangt stapelkorting bij Bewuzt wanneer je meerdere aanvullende verzekeringen afsluit. Bij het afsluiten van vier aanvullende dekkingen krijg je 15% korting op de zorgpremie van Bewuzt. 

No-claim korting

Wanneer je geen vergoedingen uit een aanvullend pakket gebruikt krijg je het daaropvolgende jaar korting op dit pakket. Deze korting kan oplopen tot 40%. Bewuzt is de enige zorgverzekeringsmaatschappij in Nederland die een no-claim korting aanbiedt. 


Basispakket Bewuzt zorgverzekering

Met het basispakket van Bewuzt ben je verzekerd voor de zorgkosten die het meeste voorkomen. Het basispakket kun je naar eigen wens uitbreiden met aanvullende pakketten. De premie voor de basisverzekering van Bewuzt bedraagt € 105,95 per maand bij een eigen risico van € 385. Bij een eigen risico van € 885 bedraagt de maandelijkse zorgpremie € 90,95.

Aanvullende verzekering Bewuzt

Bij Bewuzt kun je de basisverzekering uitbreiden met meerdere aanvullende pakketten. Bewuzt biedt diverse opties om je aanvullend te verzekeren voor:

- Tandartskosten;
- Fysiotherapie;
- Zorgkosten in het buitenland;
- Alternatieve zorg. 

Premieberekening Bewuzt

Zorgpremiekorting