VGZbewuzt zorgverzekering: scherpe zorgpremie en mogelijkheden voor korting

VGZbewuzt heeft een scherpe zorgpremie voor 2024, namelijk €(binnenkort bekend) per maand. Klik op de button hierboven (binnenkort beschikbaar) om direct een premieberekening te doen en zie hieronder de verschillende stappen om met kortingen te besparen op de zorgverzekering van Bewuzt. 

Verhoog eigen risico en krijg €180 korting bij VGZbewuzt

Het wettelijk eigen risico is vastgesteld op €385,-. Dit eigen risico kun je vrijwillig verhogen tot €885,-. Zorgverzekerden die het eigen risico maximaal verhogen ontvangen bij Bewuzt maar liefst €15,- per maand korting op de zorgpremie. Hiermee kun je jaarlijks dus €180,- op de Bewuzt zorgverzekering besparen. 

VGZbewuzt stapelkorting

Je ontvangt stapelkorting bij VGZbewuzt wanneer je meerdere aanvullende verzekeringen afsluit. Bij het afsluiten van drie aanvullende dekkingen krijg je 10% korting op de zorgpremie van Bewuzt. Deze stapelkorting kan oplopen tot maar liefst €6 per maand en dus €72,- per jaar. 

No-claim korting

Wanneer je geen vergoedingen uit een aanvullend pakket gebruikt krijg je het daaropvolgende jaar korting op dit pakket. Deze korting kan oplopen tot 40%. VGZbewuzt is de enige zorgverzekeringsmaatschappij in Nederland die een no-claim korting aanbiedt. 


Basispakket VGZbewuzt zorgverzekering

Met het basispakket van VGZbewuzt ben je verzekerd voor de zorgkosten die het meeste voorkomen. Het basispakket kun je naar eigen wens uitbreiden met aanvullende pakketten. De premie voor de basisverzekering van Bewuzt bedraagt in 2024 €(binnenkort bekend) per maand bij een eigen risico van €385,-. Bij een eigen risico van €885,- bedraagt de maandelijkse zorgpremie €(binnenkort bekend).

Aanvullende verzekering Bewuzt

Bij Bewuzt kun je de basisverzekering uitbreiden met meerdere aanvullende pakketten. Bewuzt biedt diverse opties om je aanvullend te verzekeren voor:

  • Tandartskosten
  • Fysiotherapie
  • Zorgkosten in het buitenland
Zorgpremiekorting.nl