Mogelijkheden collectieve zorgverzekering 

Er zijn verschillende kortingen op de zorgverzekering mogelijk. In alle gevallen betreft het korting op de aanvullende verzekering.

Menzis mét collectiviteitskorting

Collectieve korting Menzis
Klik op de knop hiernaast om collectieve korting aan te vragen op de Menzis zorgverzekering. De korting bedraag 9% op de aanvullende verzekeringen. 

VGZ mét collectiviteitskorting

Collectieve korting VGZ
Klik op de knop hiernaast om collectieve korting aan te vragen op de VGZ zorgverzekering. De korting bedraag 10% op de aanvullende verzekeringen. 

CZ mét collectiviteitskorting

Collectieve korting CZ
Klik op de knop hiernaast om collectieve korting aan te vragen op de CZ zorgverzekering. De korting bedraag 10% op de aanvullende verzekeringen. 


Overzicht alle collectieve kortingen bij zorgverzekeraars

Bij veel andere zorgverzekeringsmaatschappijen is het ook mogelijk collectieve korting op de zorgpremie te ontvangen. Klik op de knop hieronder voor een overzicht van zorgverzekeraars die collectieve korting aanbieden en kijk wat het beste bij jouw situatie past.

Collectieve zorgverzekeringen vergelijken

Klik op de knop hiernaast om verschillende zorgverzekeringen met collectiviteitskorting te vergelijken.

Over de FNV: Een overzicht van Nederlands grootste vakbond:

De Federatie Nederlandse Vakbeweging, beter bekend als de FNV, is de grootste vakbond van Nederland. Opgericht in 1976, vertegenwoordigt de FNV een diverse groep werknemers en streeft naar verbeteringen op het gebied van arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden.

Collectieve Belangenbehartiging:

De belangrijkste taak van de FNV is het behartigen van de collectieve belangen van haar leden. Dit omvat onderhandelingen over arbeidsvoorwaarden, zoals salaris, werktijden, en secundaire arbeidsvoorwaarden. Door als een collectief op te treden, hebben werknemers meer kracht in gesprekken met werkgevers.

Arbeidsrecht en Juridische Ondersteuning:

De FNV biedt juridische ondersteuning aan haar leden in arbeidsgerelateerde zaken. Dit varieert van hulp bij arbeidsconflicten tot advies over arbeidscontracten. De vakbond speelt een actieve rol bij het bevorderen en beschermen van de rechten van werknemers.

Veiligheid en Gezondheid op de Werkplek:

Een belangrijk aandachtsgebied voor de FNV is het waarborgen van veiligheid en gezondheid op de werkplek. De vakbond pleit voor betere arbeidsomstandigheden en streeft naar preventieve maatregelen om ongevallen en gezondheidsproblemen op de werkvloer te verminderen.

Educatie en Ontwikkeling:

De FNV biedt haar leden mogelijkheden voor educatie en ontwikkeling. Dit omvat trainingen en workshops om de professionele vaardigheden van werknemers te verbeteren en hen te empoweren in hun loopbaan.

Internationale Samenwerking:

Als onderdeel van de mondiale arbeidsbeweging werkt de FNV samen met internationale vakbonden en organisaties. Dit draagt bij aan een gezamenlijke inspanning voor eerlijke arbeidsomstandigheden wereldwijd.

De FNV is een cruciale speler in het Nederlandse arbeidslandschap en vertegenwoordigt de belangen van een breed scala aan werknemers. Door middel van collectieve actie en onderhandelingen draagt de vakbond bij aan het verbeteren van de positie van werknemers in Nederland.

Zorgpremiekorting.nl