FNV Zorgverzekering stopt per 1 januari 2019

Zorgverzekeringsmaatschappij Menzis heeft laten weten geen collectieve korting voor FNV leden meer aan te bieden. FNV leden die bij het zorgcollectief aangesloten waren zullen een andere zorgverzekeraar moeten kiezen óf opnieuw collectiviteitskorting moeten aanvragen op hun Menzis polis (lees hieronder hoe). 

Een goed moment om te kijken welke verzekering het beste bij je zorgwensen aansluit. Op de pagina zorgverzekeringen vergelijken kun je bekijken welke zorgverzekeraar het best past bij jouw situatie.

Wil je bij Menzis blijven maar én graag de collectieve korting behouden ga dan naar de pagina collectieve korting Menzis aanvragen voor meer informatie en je direct aan te melden voor de collectieve zorgverzekering bij Menzis. Je dient wel te beschikken over een eigen Kamer van Koophandel nummer. 

Collectieve korting via zorgpremiekorting

Bij veel andere zorgverzekeringsmaatschappijen is het ook mogelijk collectieve korting op de zorgpremie te ontvangen. Op zorgpremiekorting vind je een overzicht van de zorgverzekeraars en kun je direct korting op de zorgpremie aanvragen.

Zorgpremiekorting.nl