facebook zorgpremiekorting

De voordelen van een collectieve zorgverzekering bij CZ:

- Over de dekkingen binnen de aanvullende collectieve zorgverzekering kunnen afspraken worden gemaakt met CZ, zodat deze beter passen bij het bedrijf. Bijv. wanneer een aantal personeelsleden last hebben van rugklachten, dan is een ruimere vergoeding voor fysiotherapie mogelijk. 

- Des te meer personeelsleden aan het CZ collectief meedoen, des te gunstiger. De werkgever weet exact welke zorg (preventief én curatief) wordt vergoed binnen de collectieve zorgverzekering. Dat scheelt kosten. 

- CZ zorgverzekeraar kan bedrijven steunen door passende zorg aan hun medewerker te organiseren.

- Verzekerden profiteren (met het hele gezin) van de collectieve kortingen, 7% korting op de CZ basispremie en 10% korting op de aanvullende pakketten én ruime vergoedingen.

 

Deelnemen aan CZ collectief

Je kunt deelnemen aan een bestaand CZ collectief of er wordt een nieuw CZ collectief voor het bedrijf waar je werkt opgericht. Dit wordt verder uitgelegd in de volgende stap. Kies hieronder welke situatie op jouw van toepassing is: ben je nu al verzekerd bij CZ of nog niet. 

Nu al bij CZ verzekerd
Klik op deze button als je nu al bij CZ verzekerd bent. In de volgende stap wordt uitgelegd hoe je kunt deelnemen aan een CZ collectief.

Nu nog niet bij CZ verzekerd
Klik op deze button als je nu nog niet bij CZ bent verzekerd. In de volgende stap wordt uitgelegd hoe je kunt deelnemen aan een CZ collectief.  


De basisverzekeringen van CZ zorgverzekeraar

1. Zorgkeuzepolis
De Zorgkeuzepolis is de duurste basisverzekering van CZ met een maandelijkse zorgpremie van € 119,05 in 2017. Deze basisverzekering vergoedt alle gecontracteerde zorg en vergoedt tevens alle niet door CZ gecontracteerde zorg tot een redelijke marktprijs. Met een collectiviteitskorting van 7% wordt de maandelijkse zorgpremie €110,72 bij een eigen risico van €385,-

2. Zorg-op-maatpolis
De Zorg-op-maatpolis vergoedt alle gecontracteerde zorg en betaalt wat betreft niet gecontracteerde zorg de kosten tot 75% voor het gemiddelde gecontracteerde tarief. Zorgverzekeraar CZ hanteert in 2017 een maandelijkse zorgpremie van €112,85. Met collectieve korting van Zorgpremiekorting.nl wordt de maandelijkse premie op de CZ zorg-op-maatpolis €104,95 bij een eigen risico van €385,-.

3. Zorgbewustpolis
De Zorgbewustpolis is de goedkoopste polis van CZ. De premie bedraagt in 2017 per maand €108,90. Met een maandelijkse collectiviteitskorting wordt dit bedrag €101,28. Deze maandelijkse zorgpremie is berekend bij een eigen risico van €385,-. Met deze basisverzekering wordt alle gecontracteerde zorg 100% vergoed en bij niet gecontracteerde zorg 65% van het gemiddeld contracteert tarief . Daarnaast heb je met deze polis slechts keuze uit 2 eigen risico's (het minimale en het maximale eigen risico). Met de Zorg-op-maatpolis en de Zorgkeuzepolis heb je keuze uit 6 eigen risico's.

De aanvullende verzekeringen van CZ

Zorgverzekeraar CZ biedt zes verschillende aanvullende verzekeringen. Bij het kiezen van een aanvullende verzekering, ontvang je van Zorgpremiekorting.nl een collectieve korting op CZ van 10%.
De premies en dekkingen in de collectieve CZ zorgverzekering zijn anders dan in de individuele situatie, de dekkingen zijn uitgebreider. Klik hier voor meer informatie over de uitgebreidere dekkingen bij CZ.  

De CZ Zorgpremies 2017:

Eigen risico van €385,00

Eigen risico van €385,00

CZ Zorgverzekering Premie vóór aftrek collectiviteitskorting Collectiviteitskorting Premie ná aftrek collectiviteitskorting Budget polis (CZ Zorgbewustpolis) €108,90 7% €101,28 Natura Polis (CZ Zorg-op-maatpolis) €112,85 7% €104,95 Restitutie Polis (CZ Zorgkeuzepolis) €119,05 7% €110,71
Eigen risico van €885,00

Eigen risico van €885,00

CZ Zorgverzekering Premie vóór aftrek collectiviteitskorting Collectiviteitskorting Premie ná aftrek collectiviteitskorting Budget polis (CZ Zorgbewustpolis) €91,40 7% €83,78 Natura Polis (CZ Zorg-op-maatpolis) €95,35 7% €87,45 Restitutie Polis (CZ Zorgkeuzepolis) €101,55 7% €93,22

Over CZ Zorgverzekeraar

Zorgverzekeraar CZ is een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Naast het label CZ voert zorgverzekeraar CZ ook de labels Delta Lloyd en Ohra. In totaal zijn bij CZ 3,4 miljoen Nederlanders verzekerd, waarmee het marktaandeel uitkomt op 20%. Er werken ongeveer 2.500 mensen bij CZ. Er zijn 19 servicekantoren in Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Limburg.

Loading...
Zorgpremiekorting