Collectiviteitskorting Nationale Nederlanden direct aanvragen:

Nu WEL bij NN verzekerd 
In de volgende stap vraag je de collectieve korting tot 20% korting op de aanvullende verzekering aan op je huidige NN zorgverzekering.

Nu NIET bij NN verzekerd 
Je komt op de premieberekeningspagina van NN. De collectiviteitscode 70284 is al ingevuld en wordt automatisch meegenomen in de premieberekening.

 

Alles over de Nationale Nederlanden collectieve zorgverzekering

Nationale Nederlanden basisverzekering
Vergoedingen basisverzekering
Aanvullende verzekeringen NN
Tandartsverzekering Nationale Nederlanden
Luxe verpleging
Korting bij jaarbetaling
Extra korting van €180 bij NN door het eigen risico te verhogen
Zorgpremies basisverzekering 2024 Nationale Nederlanden
Zorgpremies aanvullende verzekeringen Nationale Nederlanden ná aftrek van collectiviteitskorting
Zorgpremies tandverzekeringen Nationale Nederlanden ná aftrek van collectiviteitskorting
Over zorgverzekeringsmaatschappij Nationale Nederlanden

Basisverzekering Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden kent dit jaar voor het eerst twee basisverzekeringen: de Zorg Voordelig Polis en de Zorg Vrij polis. We zetten beide basisverzekeringen van Nationale Nederlanden naast elkaar om de verschillen goed te ondersheiden.

De NN Zorg Voordelig polis

De Zorg Voordelig basisverzekering van Nationale Nederanden is een zogenaamde Naturapolis. Je krijgt 100% vergoed van zorgkosten gemaakt van zorgverleners waar NN een contract mee heeft en 70% bij zorgverleners zonder contract. 
Bij dit pakket heb je de keuze uit vier verschillende aanvullende pakketten. Nadeel is dat je i.c.m. dit basispakket geen collectieve korting krijgt op de aanvullende pakketten. 

De NN Zorg Vrij polis

Deze basisverzekering van NN is een combinatiepolis. Met deze basisverzekering heb je nagenoeg 100% keuzevrijheid bij welke zorgverleners je behandeld wilt worden. Er zijn slechts drie uitzonderingen. Bij deze NN Combinatiepolis heb je in bijna alle gevallen keuzevrijheid, zoals bij ziekenhuiskeuze en huisartsen. Ook als NN geen contract heeft met de desbetreffende zorgverlener van jouw keuze krijg je een volledige vergoeding. Voor drie zorgsoorten is er een uitzondering gemaakt: GGZ, wijkverpleging en fysio- en oefentherapie. Ga je voor één van deze soorten zorg naar een zorgverlener waar NN een contract mee heeeft, dan krijg je nog steeds een volledige vergoeding. Bij niet-gecontracteerde zorgverleners vergoedt NN 75% van de rekening, echter nooit meer dan het maximumtarief.
Bij dit pakket heb je de keuze uit zeven verschillende aanvullende pakketten. Groot voordeel is dat je op deze aanvullende pakketten 20% collectieve korting krijgt i.c.m. dit basispakket. 

Vergoedingen basisverzekering

De Nationale Nederlanden basisverzekering vergoedt de kosten voor de volgende zorg:

  • Huisartsbezoek of bezoek aan een specialist;
  • Tandheelkunde voor kinderen tot 18 jaar;
  • Hulpmiddelen zoals hoortoestellen;
  • Vergoeding van fysiotherapie na 21 behandelingen;
  • Ziekenhuisopname;
  • Medicijnen die vermeld staan op de website medicijnkosten.nl.

Aanvullende verzekeringen NN

Zorgverzekeringsmaatschappij Nationale Nederlanden biedt verzekerden de mogelijkheid een keuze te maken uit verschillende aanvullende verzekeringen.

De losse aanvullende verzekeringen van zijn:
- Instap                    : 20% korting
- Start                      : 20% korting
- Extra                     : 20% korting
- Compleet              : 10% korting
- TandenGaaf   250 : 20% korting
- TandenGaaf   500 : 20% korting
- TandenGaaf 1000 : 20% korting
- TandenGaaf 1500 : 20% kortingen de all-in zorgbundels zijn:
- Jij & Compact         : 20% korting
- Jij & Gemak            : 20% korting
- Jij & Vitaal              : 20% korting

Wanneer je één van de losse aanvullende verzekering bij NN afsluit, ontvang je via Zorgpremiekorting tot 20% collectiviteitskorting op de zorgpremie. Met de all-in zorgbundels heb je voordelen van een aanvullende verzekering in combinatie met tandheelkundige dekking. De NN collectiviteitskorting van 20% geldt niet op de all-in zorgbundels. Via bovenstaande berekenbutton wordt de korting automatisch meegenomen. 

Tandartsverzekering Nationale Nederlanden

Bij Nationale Nederlanden kun je een extra verzekering afsluiten voor tandartskosten. De TandenGaaf verzekering vergoedt veel tandartsbehandelingen.
Er zijn 4 tandartsverzekeringen:
- TandenGaaf 250 
- TandenGaaf 500
- TandenGaaf 1000
- TandenGaaf 1500

Het bedrag in de naam van het tandartspakket geeft het maximale vergoedingsbudget weer. Op al deze tandartspakketten krijg je 20% korting d.m.v. het collectief van Zorgpremiekorting.nl. 
 

Vergoeding Orthodontie Nationale Nederlanden 

NN biedt 2 aanvullende modules waarbij orthodontie tot 18 jaar is vergoed. De modules 'Extra' en 'Compleet' bieden respectievelijk € 1000,- en €1750-, maximale vergoeding voor 80%. 

Luxe Verpleging-module

Sluit de extra aanvullende verzekering voor luxe verpleging af om in een privékamer in het ziekenhuis behandeld te worden met meer voorzieningen. Er wordt dan maximaal €150,- per dag vergoed voor een luxearrangement of comfortpakket. Biedt het ziekenhuis geen luxe arrangement? Dan vergoed Nationale Nederlanden €70,- per dag tot een bedrag van maximaal €4.600,- per jaar. 

Korting bij jaarbetaling

Ontvang 2% korting bij jaarlijkse betaling van de zorgpremie van Nationale Nederlanden. Hiermee bespaar je op de kosten van je zorgverzekering.

€ 180 extra korting bij NN door het eigen risico te verhogen

Bij Nationale Nederlanden bepaal je zelf het bedrag waarmee je het eigen risico wenst te verhogen. Het wettelijk verplichte eigen risico bedraagt € 385,-. Wanneer je dit eigen risico maximaal verhoogt bedraagt het eigen risico € 885,-. Je ontvangt in ruil dan jaarlijks € 180,- korting op de zorgpremie.

Je kunt korting krijgen als je het eigen riscio verhoogt. In de tabel hieronder zie je hoe veel de maandpremie voor de Zorg Vrij polis bedraagt bij de verschillende eigen risico's:

Eigen risicoMaandpremie
€ 385,-€ 147,-
€ 485,-€ 144
€ 585,-€ 141,-
€ 685,-€ 138,-
€ 785,-€ 135,-
€ 885,-€ 132,-

 

Over zorgverzekeringsmaatschappij Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden is een grote financiële dienstverlener in Nederland. Nationale Nederlanden is opgericht in 1963 en heeft nu meer dan 5000 medewerkers. NN bestaat al meer dan 170 jaar en heeft als doel klanten op een persoonlijke en deskundige manier verder te helpen door passende service te bieden. 

 

Zorgpremiekorting.nl