Collectiviteitskorting Nationale Nederlanden direct aanvragen:

Nu al bij Nationale Nederlanden verzekerd 
Klik op deze button als je nu al verzekerd bent bij Nationale Nederlanden. In de volgende stap vraag je de collectieve korting van 4% op de basisverzekering en tot 20% korting op de aanvullende verzekering aan op je NN zorgverzekering.

Nu nog niet bij Nationale Nederlanden verzekerd 
Klik op de button als je nu nog niet verzekerd bent bij Nationale Nederlanden. Je komt op de collectieve pagina van NN waar je de zorgverzekering met korting direct kunt aanvragen. De korting wordt automatisch meegenomen in de premieberekening.

 

Collectieve zorgverzekering Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden basisverzekering
Vergoedingen basisverzekering
Aanvullende verzekeringen NN
Tandartsverzekering Nationale Nederlanden
Luxe verpleging
Korting bij jaarbetaling
Extra korting van € 250 bij NN door het eigen risico te verhogen
Zorgpremies 2021 Nationale Nederlanden ná aftrek van collectiviteitskorting
Premie aanvullende verzekeringen Nationale Nederlanden ná aftrek van collectiviteitskorting
Premie tandverzekeringen Nationale Nederlanden ná aftrek van collectiviteitskorting
Over zorgverzekeringsmaatschappij Nationale Nederlanden

Basisverzekering Nationale Nederlanden

Bij Nationale Nederlanden ontvang je 4% collectiviteitskorting op de zorgpremie van je basisverzekering. De basisverzekering van NN is een restitutiepolis. Met de basisverzekering restitutie maak je zelf een keuze bij welke zorgverleners je behandeld wilt worden. Je hebt dus volledige keuzevrijheid. 

Vergoedingen basisverzekering

De Nationale Nederlanden basisverzekering vergoedt de kosten voor de volgende zorg:

  • Huisartsbezoek of bezoek aan een specialist;
  • Tandheelkunde voor kinderen tot 18 jaar;
  • Hulpmiddelen zoals hoortoestellen;
  • Vergoeding van fysiotherapie na 21 behandelingen;
  • Ziekenhuisopname;
  • Medicijnen die vermeld staan op de website medicijnkosten.nl.

Aanvullende verzekeringen NN

Zorgverzekeringsmaatschappij Nationale Nederlanden biedt verzekerden de mogelijkheid een keuze te maken uit zes aanvullende verzekeringen. De zes aanvullende verzekeringen van NN zijn: Start, Extra, Compleet, Comfort en Combi. Wanneer je een aanvullende verzekering bij NN afsluit, ontvang je via zorgpremiekorting.nl tot 20% collectiviteitskorting op de zorgpremie van Nationale Nederlanden. Met de aanvullende verzekering Combi heb je voordelen van een aanvullendeverzekering in combinatie met tandheelkundige dekking. Als je kiest voor deze aanvullende verzekering is het niet mogelijk om een andere aanvullende verzekering of tandartsverzekering af te sluiten bij NN.  De NN collectiviteitskorting van 20% is niet geldig op de Combi aanvullende verzekering. Om de korting op een van de andere vier aanvullende verzekeringen te ontvangen moet je je aansluiten bij het Nationale Nederlanden collectief. Dit kan gemakkelijk via de groene buttons bovenaan deze pagina. 

Tandartsverzekering Nationale Nederlanden

Bij Nationale Nederlanden kun je een extra verzekering afsluiten voor tandartskosten. De TandenGaaf verzekering vergoedt veel tandartsbehandelingen tot een zelfgekozen bedrag.

Luxe verpleging

Sluit de Extra verzekering voor luxe verpleging af om in een privékamer in het ziekenhuis behandeld te worden met meer voorzieningen. 

Korting bij jaarbetaling

Ontvang 2% korting bij jaarlijkse betaling van de zorgpremie van Nationale Nederlanden. Hiermee bespaar je op de kosten van je zorgverzekering.

Bijna € 250 extra korting bij NN door het eigen risico te verhogen

Bij Nationale Nederlanden bepaal je zelf het bedrag waarmee je het eigen risico wenst te verhogen. Het wettelijk verplichte eigen risico bedraagt € 385,-. Wanneer je dit eigen risico maximaal verhoogt bedraagt het eigen risico € 885,-. Je ontvangt in ruil dan jaarlijks € 249,96 korting op de zorgpremie.

Zorgpremies 2021 Nationale Nederlanden vóór en ná aftrek van collectiviteitskorting:

Eigen risico van € 385,00

Nationale Nederlanden ZorgverzekeringPremie vóór aftrek collectiviteitskortingCollectiviteitskortingPremie ná aftrek collectiviteitskortingNN basisverzekering€ 133,444%€ 128,10

Eigen risico van € 885,00

Nationale Nederlanden ZorgverzekeringPremie vóór aftrek collectiviteitskortingCollectiviteitskortingPremie na aftrek collectiviteitskortingNN basisverzekering€ 112,614%€ 107,27

Premie aanvullende verzekeringen Nationale Nederlanden 2021 vóór en ná aftrek van collectiviteitskorting

Aanvullende verzekering

Aanvullende verzekering

NN Aanvullende verzekeringPremie vóór aftrek collectiviteitskortingCollectiviteitskortingPremie ná aftrek collectiviteitskortingStart€ 14,1520%€ 11,32Extra€ 27,7520%€ 22,20Compleet€ 47,-0%€ 47,-Combi€ 27,850%€ 27,85Luxe Verpleging€ 21,9820%€ 17,58

Premie tandverzekeringen Nationale Nederlanden vóór en ná aftrek van collectiviteitskorting

Aanvullende tandartsverzekering

Aanvullende tandartsverzekering

NN aanvullende tandartsverzekeringPremie vóór aftrek collectiviteitskortingCollectiviteitskortingPremie ná aftrek collectiviteitskortingTandenGaaf 100% 250€ 18,2520%€ 14,60TandenGaaf 100% 500€ 34,9520%€ 27,96TandenGaaf 100% 1000€ 57,7520%€ 46,20TandenGaaf 100% 1500€ 78,5020%€ 62,80

Over zorgverzekeringsmaatschappij Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden is een grote financiële dienstverlener in Nederland. Nationale Nederlanden is opgericht in 1963 en heeft nu meer dan 5000 medewerkers. NN bestaat al meer dan 170 jaar en heeft als doel klanten op een persoonlijke en deskundige manier verder te helpen door passende service te bieden. 

Nationale Nederlanden en Delta Lloyd zijn samen gegaan

Zorgverzekeraar Delta Lloyd en Nationale Nederlanden zijn in 2018 samen gegaan als één bedrijf. De twee zorgverzekeringsmaatschappijen gaan samen verder onder de naam: Nationale Nederlanden. Hiermee bundelen de verzekeraars hun kennis en ervaring om zorgverzekerden nog beter te kunnen helpen. Op het gebied van zorgverzekeringen is de naam Delta Lloyd verdwenen. 

Zorgpremiekorting.nl