Overzicht collectieve zorgverzekeringen

Als je bij een grote organisatie werkt, kan het zijn dat jouw werkgever een collectief heeft. Op deze manier kun je via je werkgever een collectieve zorgverzekering afsluiten. Via zorgpremiekorting.nl kan iedereen een collectieve zorgverzekering met korting aflsuiten. Het is ook mogelijk om collectieve korting aan te vragen als je bij je huidige zorgverzekeraar wilt blijven.

Overzicht alle collectieve kortingen

Klik hiernaast voor een overzicht van alle collectieve zorgverzekeringen.Bedrijfscollectief voor het MKB

Het is nu mogelijk om via zorgpremiekorting.nl een eigen bedrijfscollectief aan te vragen. Werkgevers kunnen nu een collectieve zorgverzekering aanbieden aan hun personeel. Met deze collectieve zorgverzekering kunnen wernemers en hun gezinnen collectieve korting ontvangen.

 

Eigen collectief voor MKB bedrijven

Klik hiernaast voor meer informatie over een eigen bedrijfscollectief.Vergelijk je zorgverzekering

Er is een groot aantal zorgverzekeraars die allemaal andere premies, kortingen en voorwaarden hanteren. Op onze website is het mogelijk om collectieve zorgverzekeringen te vergelijken. Hiermee kun je besparen op je zorpremie. Met onze vergelijkingstabel kun je heel eenvoudig zien welke zorgverzekering het beste bij jou past. 

 

Zorgverzekering vergelijken

Klik hiernaast om verschillende zorgverzekeringen te vergelijken.Collectieve zorgverzekering

Sommige bedrijven en organisaties bieden een collectieve zorgverzekering aan hun werknemers aan. Je collectief verzekeren via je werkgever hoeft niet altijd het voordeligst te zijn: jij en collega’s krijgen immers het identieke pakket. Een collectieve zorgverzekering dekt dus niet altijd (al) jouw zorgbehoeften. Dat kan veel geld kosten. Het strekt tot de aanbeveling eerst te vergelijken met de reguliere pakketten.

Als je je wel wenst te verzekeren via je werkgever, dan kan dat via het werkgeverscollectief. Een deel van de verzekeringsmaatschappijen hebben op hun eigen website vermeld met wie er contracten zijn. Staat je werkgever in die lijst? Dan geef je bij je verzekeraar aan dat je in het collectief opgenomen wilt worden. 

Collectieve zorgverzekering afsluiten

Kan of wil je via je werk geen collectieve zorgverzekering afsluiten? Er zijn dan ook andere opties, zoals een collectieve zorgverzekering afsluiten op Zorgpremiekorting.nl. De Stichting Zorg voor Koopkracht heeft kortingen geregeld in samenwerking met verzekeringsmaatschappijen. Je filtert op Zorgpremiekorting.nl al je behoeftes (soorten dekkingen en aanvullende verzekeringen), waardoor je goede vergelijkingen maakt voor het nieuwe jaar. Je kunt je individueel collectief verzekeren en hierop collectiviteitskorting krijgen. Erg handig dus.

Welke zorgverzekering?

Als je moeite hebt met het afwegen van welke (collectieve) zorgverzekering jij het beste kunt afsluiten, kijk je naar wat jouw zorgbehoeften zijn en afhankelijk daarvan besluit je welke optie het voordeligst is. 

Zie hier een overzicht van alle collectieve zorgverzekeringen.

Zorgpremiekorting.nl