Vergelijk alle collectieve zorgverzekeringen

Promovendum premieberekening

Bij Promovendum kun je zelf kiezen in welk ziekenhuis je behandeld wilt worden. Ook kies je zelf naar welke apotheek, huisarts of tandarts je gaat. 

Basisverzekering Promovendum

De vergoedingen die in het basispakket gedekt worden zijn landelijk bepaald. Op de pagina vergoedingen basispakket lees je welke zorgkosten door de basisverzekering vergoed worden. 

Aanvullende verzekeringen Promovendum

Met een aanvullende verzekering van Promovendum ben je uitgebreid verzekerd tegen de kosten van fysiotherapie, brillen en eventuele zorg in het buitenland. Promovendum biedt vier aanvullende verzekeringen aan waar je een keuze uit kunt maken, namelijk: Primair, Royaal, Ideaal en Excellent.

Tandartsverzekeringen Promovendum

Voor de tandartskosten die niet door het basispakket vergoed worden kun je een van de drie tandartsverzekeringen afsluiten. Promovendum biedt de volgende drie tandartsverzekeringen aan: Primair, Royaal en Optimaal. Het grootste verschil tussen deze pakketten is het maximaal bedrag dat jaarlijks gedeclareerd kan worden.

Eigen risico

Het eigen risico is het bedrag dat je zelf moet betalen wanneer je gebruik maakt van zorg die onder het basispakket valt. Na betaling van het eigen risico van €385 worden de zorgkosten vergoed. Het eigen risico kun je vrijwillig met maximaal €500 verhogen. Het voordeel hiervan is dat je korting op de zorgpremie ontvangt. Het verhogen van het eigen risico wordt aangeraden voor mensen die niet veel zorgkosten verwachten te maken.

Promovendum premieberekening

Zorgpremiekorting