Vergelijk alle collectieve zorgverzekeringen

Promovendum premieberekening

Maximale korting met een collectieve zorgverzekering van Promovendum

Iedereen kan zich aansluiten bij een collectief om te profiteren van korting op de Promovendum zorgverzekering. Daarnaast ontvang je een kortingbedrag door het eigen risico te verhogen. De maximale jaarlijkse korting bedraagt € 317,40. 

Collectiviteitskorting Promovendum

Bij Promovendum kan iedereen gebruik maken van collectiviteitskorting op de zorgverzekering. Op het basispakket ontvang je 10% collectieve korting. Per jaar levert dit een korting van € 137,40 op. 

€ 180,- korting verhogen eigen risico Promovendum

Je kunt het eigen risico desgewenst verhogen naar € 885,-. Wanneer je ervoor kiest het eigen risico maximaal te verhogen ontvang je € 15,- korting per maand. Per jaar bespaar je hiermee € 180,- op de kosten van de zorgverzekering van Promovendum.

Bereken hier de premie met maximale korting op de Promovendum zorgverzekering >

Bij Promovendum kun je zelf kiezen in welk ziekenhuis je behandeld wilt worden. Ook kies je zelf naar welke apotheek, huisarts of tandarts je gaat. 

Basisverzekering Promovendum

De vergoedingen die in het basispakket gedekt worden zijn landelijk bepaald. Op de pagina vergoedingen basispakket lees je welke zorgkosten door de basisverzekering vergoed worden. 

Aanvullende verzekeringen Promovendum

Met een aanvullende verzekering van Promovendum ben je uitgebreid verzekerd tegen de kosten van fysiotherapie, brillen en eventuele zorg in het buitenland. Promovendum biedt vier aanvullende verzekeringen aan waar je een keuze uit kunt maken, namelijk: Primair, Royaal, Ideaal en Excellent.

Tandartsverzekeringen Promovendum

Voor de tandartskosten die niet door het basispakket vergoed worden kun je een van de drie tandartsverzekeringen afsluiten. Promovendum biedt de volgende drie tandartsverzekeringen aan: Primair, Royaal en Optimaal. Het grootste verschil tussen deze pakketten is het maximaal bedrag dat jaarlijks gedeclareerd kan worden.

Eigen risico

Het eigen risico is het bedrag dat je zelf moet betalen wanneer je gebruik maakt van zorg die onder het basispakket valt. Na betaling van het eigen risico van € 385,- worden de zorgkosten vergoed. Het eigen risico kun je vrijwillig met maximaal € 500,- verhogen. Het voordeel hiervan is dat je korting op de zorgpremie ontvangt. Het verhogen van het eigen risico wordt aangeraden voor mensen die niet veel zorgkosten verwachten te maken.

Promovendum premieberekening

Zorgpremiekorting