VGZ tandartsverzekering: Kies voor zekerheid

Een goede tandartsverzekering is essentieel voor je mondgezondheid. Met een VGZ tandartsverzekering ben je verzekerd van hoogwaardige tandheelkundige zorg. VGZ biedt diverse tandartsverzekeringen die passen bij verschillende behoeften en budgetten. Of je nu alleen de basiszorg wilt dekken of ook orthodontie en andere specialistische behandelingen wilt opnemen, VGZ heeft de juiste opties voor jou.

Profiteer van kortingen op aanvullende verzekeringen

Naast het aanbieden van een overzicht van VGZ tandartsverzekeringen, geven wij je de mogelijkheid om te profiteren van extra kortingen. Door bij ons je zorgverzekering af te sluiten, kun je via het VGZ collectief tot 20% korting krijgen op aanvullende en aanvullende tandverzekeringen. Dit betekent dat je niet alleen verzekerd bent van uitstekende tandheelkundige zorg, maar ook nog eens geld kunt besparen op aanvullende dekkingen zoals fysiotherapie, brillen en lenzen, en meer.

VGZ Tandarts vergoedingen

Vgz heeft 4 verschillende tandartsverzekeringen, Deze verzekeringen kunnen ook via een collectief afgesloten worden. In het collectief krijg je hogere vergoedingen waardoor je een minder uitgebreide aanvullende tandatsverzekering nodig hebt. Deze hogre vergoedingen zijn alleen mogelijk via het collectief.
 

1. VGZ Tand Instap:

VGZ tand instap met en zonder collectief komen allebei overeen. Het verschil is dat je bij het uitbreiden van de aanvullende tandartsverzekering mogelijk extra vergoedingen misloopt die inbegrepen zijn in het collectief!

 

2. VGZ Tand Goed

VGZ Tand Goed, is de één na goedkoopste aanvullnde tandartsverzekering van VGZ. Voor een maandelijkse premie van €15,75 krijg je €250 per jaar aan tandarts en mondzorg kosten terug. 100% van de controles, 80% algemene mondzorg en 80% grote behandelingen zoals kronen, bruggen en implantaten. 


 

3. VGZ Tand Beter

Het collectief heeft een betere vergoeding voor het hele pakket van VGZ Tand Beter. vor een extra premie van €5,55 per maand krijg je €800 aan extra tandartskosten die worden vergoedt. Voor kinderen tot 18 jaar is dit €150 per jaar extra. En voor jezelf is dit nogmaals €150 extra vergoeding per jaar aan tandarts behandelingen. 

Ortodontie: Bij het collectief ben je ook voor €500 extra verzekerd voor een beugel voor jouw kind in vergelijking tot de verzekering buiten het collectief! 

4. VGZ Tand Best

VGZ tand Best, dit is de meest uitgebreide tandartsverzekering van VGZ. Voor de beste tandartsverzekering is er een collectief wat voor een extra €5,30 premie een extra jaarlijkse vergoeding van €800 te bieden heeft. De vergoeding is €150 aan tandartsverzorging voor je meeverzekerde kind, en €150 aan extra tandartsvergoeding voor je eigen tandartskosten.

Orthodontie: Met behulp van een collectieve verzekering krijg je ook €500 extra vergoeding voor de beugel van je kinderen. 

 

Nu WEL bij VGZ
Korting voor bestaande VGZ verzekerden
Klik op deze button indien je nu al bij VGZ bent verzekerd. In de volgende stap kun je korting aanvragen op je bestaande VGZ polis.

Nu NIET bij VGZ
Korting voor nieuwe VGZ verzekerden
Klik op deze button indien je nu nog niet bij VGZ bent verzekerd. In de volgende stap kun je een nieuwe VGZ zorgverzekering voor 2024 mét collectieve korting en collectieve voordelen aanvragen. 

Zorgpremiekorting.nl