Vergelijk alle collectieve zorgverzekeringen

Premieberekening Salland

Hoe krijg je maximale korting op de Salland zorgverzekering?

Bij Salland kan je op twee manieren korting op de zorgpremie ontvangen. Lees hieronder wat je kunt doen om de kosten van je zorgverzekering zo veel mogelijk te beperken.

Collectieve korting Salland

Salland biedt via een groot aantal bedrijven en verenigingen een collectieve korting op de zorgverzekering aan. De korting is geldig op de aanvullende verzekering en een tandartsverzekering. Via de premieberekening kun je zien hoeveel de korting in jouw situatie bedraagt.

€ 210,- korting door verhogen eigen risico

Door het eigen risico te verhogen naar € 885,- euro ontvang je op jaarbasis € 210,- korting. Per maand bedraagt de korting € 17,50. Voor de basisverzekering van Salland betaal je bij een maximaal eigen risico € 89,40 per maand. 

Bij zorgverzekeringsmaatschappij Salland is het mogelijk een collectiviteitskorting op de aanvullende - en tandartsverzekering te krijgen. De korting ontvang je via je werkgever of vereniging waar je bij aangesloten bent. Salland heeft met veel bedrijven en verenigingen in de regio afspraken gemaakt om een collectieve korting op de zorgverzekering te realiseren.

Basisverzekering

Met een basisverzekering van Salland ben je verzekerd tegen de meest noodzakelijke zorgkosten. In Nederland ben je verplicht een zorgverzekering af te sluiten.

Aanvullende verzekeringen

Voor een stukje extra zekerheid kun je bij Salland een keuze maken uit vijf aanvullende verzekeringen. De aanvullende pakketten vergoeden de zorgkosten die niet bij het basispakket inbegrepen zijn. Bij zorgverzekeringsmaatschappij Salland kun je een keuze maken uit de volgende aanvullende pakketten: start, extra, plus, compact en top. De premies en het aantal vergoedingen verschillen per aanvullende verzekering. 

Tandartsverzekering Salland

Naast de mogelijkheid om het basispakket met een aanvullende verzekering uit te breiden kun je een keuze maken uit drie tandartsverzekeringen. Je kunt een keuze maken uit de volgende tandartsverzekeringen: Tandextra, TandPlus en TandTop.

Eigen risico

Het wettelijke eigen risico in 2019 is vastgesteld op € 385,-. Salland biedt zorgverzekerden de mogelijkheid om dit eigen risico in delen te betalen. Het eigen risico kan vrijwillig verhoogd worden tot een bedrag van € 885,-. Dit is aanbevolen voor mensen die weinig zorgkosten verwachten te maken. Wanneer je ervoor kiest het eigen risico te verhogen ontvang je een korting op de zorgpremie. 

Premieberekening Salland

Zorgpremiekorting