Vergoedingen Fysiotherapie bij VGZ

VGZ Basisverzekering:

Binnen de VGZ Basisverzekering heb je recht op vergoeding van fysiotherapie vanaf de 21e behandeling, met uitzondering van chronische aandoeningen die op de chronische lijst staan. Voor kinderen tot 18 jaar geldt geen eigen risico voor fysiotherapie.

Aanvullende Verzekeringen:

VGZ biedt verschillende aanvullende verzekeringen waarbij extra fysiotherapie behandelingen vergoed kunnen worden. Dit varieert van een beperkt aantal behandelingen tot onbeperkte dekking, afhankelijk van het gekozen pakket.

Vergoedingen bril bij VGZ

VGZ Basisverzekering:

De VGZ Basisverzekering vergoedt geen kosten voor een nieuwe bril of lenzen, tenzij er sprake is van een medische noodzaak.

Aanvullende verzekeringen:

VGZ biedt aanvullende verzekeringen die de kosten van brillen en contactlenzen (gedeeltelijk) vergoeden. Het aantal jaren tussen vergoedingen kan variëren afhankelijk van het gekozen pakket.

Vergoedingen Tandarts bij VGZ

VGZ Basisverzekering:

De VGZ Basisverzekering dekt de kosten van tandheelkundige zorg voor kinderen tot 18 jaar. Voor volwassenen worden alleen specifieke tandheelkundige behandelingen vergoed bij een ongeval.

Aanvullende verzekeringen:

VGZ biedt aanvullende VGZ tandartsverzekeringen die verschillende niveaus van dekking bieden voor tandheelkundige zorg. Dit kan variëren van basiscontroles tot uitgebreidere behandelingen zoals kronen en implantaten.

Overige vergoedingen binnen VGZ

Naast de genoemde vergoedingen, biedt VGZ ook dekking voor een breed scala aan andere medische kosten. Denk hierbij aan medicijnen, ziekenhuisopnames, huisartsbezoeken en meer. De exacte dekking kan variëren op basis van de gekozen polis.

Kortom: Uitgebreide zorgvergoedingen bij VGZ

Zorgverzekeraar VGZ biedt een uitgebreid scala aan vergoedingen, zowel binnen de basisverzekering als aanvullende verzekeringen. Of het nu gaat om fysiotherapie, een nieuwe bril of tandheelkundige zorg, VGZ heeft opties die aansluiten op verschillende behoeften. Het is echter belangrijk om de specifieke polisvoorwaarden te raadplegen om volledig op de hoogte te zijn van de vergoedingen die van toepassing zijn op jouw situatie. Op die manier kun je met vertrouwen genieten van de zorg die je nodig hebt.

Zorgpremiekorting.nl