5 goedkope zorgverzekeringen in 2020 (met eigen risico € 385) :  

De meeste Nederlanders (zo'n 85%) sluiten nog steeds een zorgverzekering af met een minimaal eigen risico van €385,-. Mensen zijn namelijk vaak risico-avers, omdat ze bang zijn dat ze toch ziek worden en dan veel geld uit eigen zak moeten betalen aan de zorgverzekeraar. Bij een eigen risico van €385,- wordt deze schade zoveel mogelijk ingeperkt. Hierboven zie je de top 5 goedkope zorgverzekeringen bij een eigen risico van €385,-.

Op zoek naar een goedkope zorgverzekering? Zorgpremiekorting zet de beste goedkope verzekeringen 2020 op een rij voor jou. Vanaf 2020 betaal je slechts €105,25 voor de Natura (online) polis van Zilveren Kruis ZieZo, 'ZieZo Selectief'. Ook verzekeraar Ditzo verschijnt tussen het rijtje goedkope zorgverzekeringen met haar nieuwe naturapolis, 'Ditzo Goede Keuze'. Deze is zeer scherp geprijst op €107,90. 

Verzekeraars Just en Univé delen samen plek 3 met een voordelige premie van €107,95. Bij Just betreft het de basisverzekering 'Just Basic', bij Univé de online Naturapolis 'Zorg Select'. 

Zorgverzekeraar CZdirect keert in 2020 terug op de zorgverzekeringmarkt. Met de Zorgbewustpolis ben jij verzekerd tegen een scherpe premie van €109,95 per maand. 

De premies zijn gebaseerd op een maandelijkse betaling bij een eigen risico van €385,-. Eigen risico verhogen? Bekijk dan hieronder de goedkope zorgverzekering bij een eigen risico van €885,-. 5 goedkope zorgverzekeringen in 2020 (met eigen risico € 885) :  

Sommige mensen zijn bijna nooit ziek en hoeven dan ook niet naar een zorgverlener. Ben jij ook zo gezond? Dan kun je nog extra besparen door je eigen risico te verhogen naar €885,-. Op jaarbasis kan dit soms honderden euro's schelen. Hier vind je de top 5 goedkope zorgverzekeringen bij een eigen risico van €885,-.

Zilveren Kruis ZieZo staat twee keer in de top 5 goedkope zorgverzekering. Zowel voor ZieZo Selectief als voor ZieZo Basis betaal je een scherpe premie. De ZieZo Selectief polis belandt op de eerste plek met een premie van €83,25. De ZieZo basis polis behaalt een mooie derde plek met een basispremie van €86,75.

Ook bij Anderzorg kan je profiteren van een scherpe premie. Met de basisverzekering van Anderzorg betaal je maandelijks slechts €85,- bij een maximaal eigen risico van €885,-. 

Zorgverzekeraars De Friesland en HEMA behalen ook de top 5. Aan de Zelf Bewust Polis van de Friesland hangt een prijskaartje van €88,50 per maand. Voor een basisverzekering van de HEMA betaal je maandelijks €89,-. 

 

Korting op een goedkope zorgverzekering

Bij sommige zorgverzekeraars kun je de premie per jaar betalen. In sommige gevallen word je zelfs beloond met 2% korting op je zorgverzekering. Dat scheelt je al weer een paar tientjes per jaar. Bij Ditzo en Univé ontvang je 1% korting als jij je premie voor de zorgverzekering vooruitbetaalt. Zorgverzekeraars Zilveren Kruis ZieZo, Anderzorg en De Friesland belonen je zelfs met een korting van 2%. HEMA, Just en CZdirect bieden geen voordeel bij jaarlijkse betaling.

 

Zorgtoeslag aanvragen
Zorgpremiekorting.nl