Korting op de verzekeringen van De Amersfoortse aanvragen:

Klik op de bovenstaande buttons en je komt op Amersfoortse-collectief.nl. Hier kun je kosteloos je huidige Amersfoortse-polis onder het collectief laten plaatsen of een nieuwe Amersfoortse-polis binnen het collectief aanvragen. De collectieve korting is 7,5% op de basisverzekering van De Amersfoortse. De korting wordt automatisch verrekend.

Door korting aan te vragen op de basisverzekering van De Amersfoortse neem je automatisch deel aan het collectief. Deelname aan het collectief van de Stichting Zorg voor Koopkracht is geheel vrijblijvend en kosteloos. Klik op één van de bovenstaande buttons om korting aan te vragen.

De basisverzekering van De Amersfoortse

De Amersfoortse biedt maar een soort basisverzekering aan. Bij deze verzekering is er sprake van volledige keuzevrijheid en wordt alles vergoed. Deze restitutiepolis van De Amersfoortse kost in 2018 voor aftrek van de collectieve korting €125,50 per maand. Na aftrek van de collectieve korting betaal je nog €116,09 per maand.

De aanvullende verzekeringen van de Amersfoortse

De Amersfoortse heeft verschillende soorten aanvullende verzekeringen. De premie voor een aanvullende verzekering is vanaf € 9,50 per maand. Er wordt geen extra korting op de aanvullende verzekeringen gegeven. 
Voor tandartskosten zijn er bij de Amersfoortse ook verschillende aanvullende verzekeringen beschikbaar. Ook op deze pakketten wordt geen collectieve korting gegeven.

GIJS vergelijk tabel

Tabel 1

VB 1VB 2VB 3VB 4VB1aVB2aVB3aVB4a
Zorgpremiekorting.nl