facebook zorgpremiekorting

Korting op de verzekeringen van De Amersfoortse aanvragen:

Klik op de bovenstaande buttons en je komt op Amersfoortse-collectief.nl. Hier kun je kosteloos je huidige Amersfoortse-polis onder het collectief laten plaatsen of een nieuwe Amersfoortse-polis binnen het collectief aanvragen. De collectieve korting is 7,5% op de basisverzekering van De Amersfoortse. De korting wordt automatisch verrekend.

Door korting aan te vragen op de basisverzekering van De Amersfoortse neem je automatisch deel aan het collectief. Deelname aan het collectief van de Stichting Zorg voor Koopkracht is geheel vrijblijvend en kosteloos. Klik op één van de bovenstaande buttons om korting aan te vragen.

De basisverzekering van De Amersfoortse

De Amersfoortse biedt maar een soort basisverzekering aan. Bij deze verzekering is er sprake van volledige keuzevrijheid en wordt alles vergoed. De restitutiepolis van De Amersfoortse kost voor aftrek van de collectieve korting €117,50 per maand. Na aftrek van de collectieve korting betaal je nog maar €108,69 per maand.

De aanvullende verzekeringen van de Amersfoortse

De Amersfoortse heeft verschillende soorten aanvullende verzekeringen. U krijgt via het collectief geen korting op deze aanvullende verzekeringen. Jongeren en studenten in de leeftijd 18 tot 25 jaar kunnen bij de Amersfoortse voor slechts €2,50 per maand een aanvullend pakket afsluiten.

Voor tandartskosten zijn er bij de Amersfoortse ook verschillende aanvullende verzekeringen beschikbaar. Op deze pakketten wordt geen collectieve korting gegeven.

Loading...
Zorgpremiekorting