Zorgverzekeringen vergelijken loont

Vanaf medio november 2015 is het weer mogelijk om over te stappen naar een andere zorgverzekering voor 2016. De zorgpremies worden rond deze tijd door de zorgverzekeraars bekendgemaakt. Omdat er veel verschillende zorgverzekeringen zijn, is het niet altijd makkelijk om een zorgverzekering te kiezen die het beste bij jou past. 

Vergelijken en kiezen

Het vergelijken van zorgverzekering loont. Zo ben je namelijk voordeliger uit en kies je een verzekering die het beste bij jou past. Op de website van zorgpremiekorting kunnen zorgverzekeringen makkelijk met elkaar worden vergeleken. De website biedt een overzicht aan van zorgverzekeraars zoals het VGZ en Ohra. Vanaf medio november kun je hier jouw zorgverzekering vergelijken en afsluiten met een hoge collectiviteitskorting. Door de verzekeringen met elkaar te vergelijken op prijs en inhoud weet je dat je nooit teveel betaald voor jouw zorgverzekering.

Besparen op jouw maandelijkse zorgpremie

Als je een lagere zorgpremie wilt, kun je ook kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Het verplicht eigen risico wordt in 2016 €385. Dit kan met een vrijwillig eigen risico oplopen tot €885. Door het eigen risico te verhogen worden de maandlasten lager. Voordat je dit besluit moet je goed kijken naar jouw zorgbehoefte voor 2016 om zo onnodig hoge kosten te voorkomen. 

Terug naar nieuws lijst
Zorgpremiekorting.nl