Zorgpremie 2013: Wanneer is de premie bekend?

Elk jaar voor de geïnteresseerden weer een spannend moment wanneer de eerste zorgpremie voor het nieuwe jaar bekend wordt gemaakt en natuurlijk nog veel belangrijker, wat wordt de  premie. Over het algemeen zie je dat bij de zorgverzekeraar die het eerste met de premie komt de verschillen met de andere verzekeraars wel enigszins te raden zijn. Lees hier welke zorgverzekeraar dit jaar als eerste met de zorgpremie gaat komen.

Nederland telt in 2013 negen zorg-concerns die bij elkaar 49 labels op de markt hebben gebracht, verleden jaar waren dit er nog 46 labels. Na overname van de Friesland in 2011 is Achmea veruit het grootste zorg-concern met de labels:Agis, Avéro Achmea, De Friesland,http://www.laatstenieuws.nl/fbto FBTO, Interpolis, OZF Achmea en Zilveren Kruis Achmea.

Verleden jaar was zorgverzekeraar DSW de eerste met zijn zorgpremie over 2012. De verwachting is dat DSW ook dit jaar weer als eerste met zijn zorgpremie komt. De premie in 2012 werd op 29 september gesteld op 102,50. Medio november 2012 dient elke zorgverzekeraar zijn premie bekend te hebben gemaakt voor 2013. Op zorgpremiekorting.nl staat ook voor 2013 het overzicht met alle zorgverzekeraars waar een korting mogelijk is. 

Terug naar nieuws lijst
Zorgpremiekorting.nl