Zilveren kruis verhoogt zorgpremie in 2015

Ook zorgverzekeraar Zilveren Kruis, de grootste zorgverzekeraar van Nederland, verhoogt in 2015 de zorgpremie. Vorige week maakte zorgverzekeraars CZ en VGZ al bekend de premies op de zorg te verhogen. Vergeleken met deze grote partijen is de stijging redelijk beperkt gebleven op de basis- en aanvullende verzekering.

Zorgpremie met € 2,50 omhoog

De zorgpremie op de meest gekozen basisverzekering (Basis Zeker) stijgt met € 2,50. Net als CZ en VGZ beschikt Zilveren Kruis over drie basisverzekeringen.  De Basis Budget (Budget Naturapolis), de goedkoopste basispolis, stijgt naar € 89,95 in 2015. De naturapolis (Basis Zeker) wordt verhoogd met € 2,50 naar € 102,45. Tot slot stijgt de duurste basisverzekering (Basis Exclusief) met de meeste zorgkeuze naar € 106,25.

Zilveren Kruis introduceert Basis Plus

Zorgverzekeraar Zilveren Kruis komt in 2015 met een nieuwe module, namelijk de Basis Plus. De Basis Plus is een aanvulling op de basisverzekering, maar is minder uitgebreid dan een aanvullende verzekering (aanvullende verzekering stijgt met 1,2% in 2015). Met de basis Plus kunt u een 100% vergoeding krijgen voor onder andere spoedeisende zorg in het buitenland en Fysiotherapie bij kanker, hart- en vaatziekten, en een beroerte. Daarnaast krijgt u een gedeeltelijke vergoeding voor tandartskosten na een ongeval en wettelijke eigen bijdrage bij medicijnen. De Basis Plus zal €3,95 gaan kosten en is aan te raden, wanneer u geen gebruik maakt van een aanvullende verzekering. Meer informatie over de Basis plus module vindt u op de volgende pagina.

Basis Plus verzekering

Collectieve Korting Zilveren Kruis

Op Zorgpremiekorting.nl krijgt u collectieve korting op de Zilveren Kruis zorgverzekering 2015. De collectieve korting op de basisverzekering bedraagt 5% en op de aanvullende verzekering 8%. Bekijk de volgende pagina voor meer informatie.

Collectieve korting Zilveren Kruis

Terug naar nieuws lijst
Zorgpremiekorting.nl