VGZ verhoogt zorgpremie met 5 euro. Tot 10% korting mogelijk

Ook zorgverzekeraar VGZ verhoogt de zorgpremie voor volgend jaar. VGZ maakte de prijzen voor de premies vandaag bekend. Voor de naturapolis van VGZ betaalde je vorig jaar 107,95 euro. Voor het jaar 2017 betaal je voor dezelfde polis 112,95 euro. Dit is een stijging van bijna 5%. In de genoemde premie is geen rekening gehouden met collectiviteitskorting. In vergelijking tot de andere grote zorgverzekeraars valt de premiestijging van VGZ mee. 

Alle VGZ-basisverzekeringen stijgen

De zorgverzekeraar van VGZ biedt verschillende basispolissen aan. De budgetpolis van VGZ, Goede Keuze, kost vanaf dit jaar 104,95 euro Vorig jaar kostte deze polis 99,95 euro. De restitutiepolis van VGZ komt in 2017 op 118,95 euro. Het verschil tussen deze polissen is dat je bij de budgetpolis van VGZ een minder groot aanbod van zorgverlener hebt. Wanneer je een behandeling 100% vergoed wil hebben, moet je naar een zorgverlener die gecontracteerd staat bij VGZ. De restitutiepolis is duurder, maar bij deze polis heb je wel volledig vrije keuze.

Korting voor iedereen mogelijk op de VGZ-polis

Iedereen kan eenvoudig collectiviteitskorting aanvragen op de VGZ-verzekering. De korting bedraagt 10% op naturapolis en restitutiepolis van VGZ en 5% korting op de budgetpolis. Collectiviteitskorting aanvragen kan eenvoudig op zowel een lopende VGZ verzekeringen als op een nieuwe VGZ zorgverzekering. Op de aanvullende zorgverzekeringen van VGZ loopt de korting op tot 10%

collectiviteitskorting
Terug naar nieuws lijst
Zorgpremiekorting.nl