Zorgverzekeraar VGZ behoudt korting in 2022

Net als alle andere zorgverzekeraars, gaat de zorgpremie van VGZ het komende jaar een stijgen. De regulier maandpremie voor de meest gekozen Ruime Keuze naturapolis is €132,65 per maand. Ondanks deze stijging is het nog steeds mogelijk om collectiviteitskorting te krijgen. In 2022 is het namelijk mogelijk om 4% korting te krijgen op de VGZ basisverzekering. Daardoor daalt de premie tot €127,34 per maand. Daarnaast geldt de korting ook op de aanvullende verzekeringen van VGZ. Hier is de collectiviteitskorting zelfs 10%.

VGZ collectiviteitskorting 

Een collectiviteitskorting kun je eenvoudig en kosteloos aanvragen via zorgpremiekorting.nl. Iedereen komt voor deze VGZ collectiviteitskorting in aanmerking met het speciale VGZ collectief. Het enige wat hiervoor nodig is, is het VGZ collectiviteitsnummer. Het collectiviteitsnummer van VGZ is 17997.

Collectiviteitskorting op de VGZ basisverzekering

Binnen het coloectief heb je bij zorgverzekeraar VGZ de keuze uit twee verschillende basisverzekeringen. Op beide basiverzekeringen is het mogelijk om een collectiviteitskorting van 4% te krijgen. Kies je vervolgens voor het maximale eiegen risico van €885 dan krijg je ene extra korting van €15,- per maand. Door de premie voor 2022 per jaar te betalen krijg je daarbovenop nog eens een korting van 1%. 

VGZ collectiviteitskorting aanvragen

Meer weten over de collectiviteitskorting van VGZ? Of ben je zelfs van plan om er in 2022 gebruik van te maken? Ga dan naar Collectieve Zorgverzekering VGZ en vind hier alle informatie met betrekking tot de collectieve kortingen van zorgverzekeraar VGZ. 

Toch de keuze gemaakt om over te stappen? Zorgpremie helpt je hier graag mee. Zo zet Zorgpremiekorting alle verzekeraars en de collectieve kortingen naast elkaar zodat jij deze makkelijk met elkaar kunt vergelijken.

Let bij het overstappen van zorgverzekeraar op dat je jouw oude zorgverzekeraar op tijd opzegt. Dit moet namelijk uiterlijk 31 december 2021 gebeurd zijn.

 

Terug naar nieuws lijst
Zorgpremiekorting.nl