Start met vergelijken: zorgpremies en collectieve kortingen voor 2019 zijn bekend

De premies van alle zorgverzekeringsmaatschappijen zijn inmiddels bekend. Via zorgpremiekorting.nl kun je een collectiviteitskorting op de zorgverzekering realiseren om de premiestijging te compenseren. Hiermee kun je flink besparen op de zorgpremie.

Dit is het moment om je huidige zorgverzekering onder de loep te nemen. Bekijk of de dekkingen nog wel passen bij jouw persoonlijke situatie. In de tabel op de website staan de premies en collectieve kortingen van de verzekeringsmaatschappijen overzichtelijk weergegeven.

Besparen op de zorgpremie

Er zijn meerdere manieren om te besparen op de kosten van de zorgverzekering:

Vraag een collectieve korting aan via zorgpremiekorting.nl

Een overzicht van de premies vind je op zorgpremiekorting.nl. De collectiviteitskorting kun je eenvoudig online aanvragen. Met een collectieve korting kun je tot wel 20% op de zorgpremie besparen.

Verhoog het eigen risico naar € 885,-

Door het eigen risico te verhogen ontvang je korting op de zorgpremie. De korting kan oplopen tot ruim € 250,- per jaar. Het verhogen van het eigen risico is aanbevolen voor mensen die verwachten weinig zorgkosten te maken in het komende jaar. In de vergelijkingstabel kun je het gewenste eigen risico aanvinken om de juiste premie te zien.

Kies voor een budgetpolis

Een aantal zorgverzekeringsmaatschappijen bieden een goedkope variant van de basisverzekering aan. De goedkoopste zorgverzekering sluit je af bij Ziezo.

Zorgpremie
Terug naar nieuws lijst
Zorgpremiekorting.nl