Premiestijging Menzis 2019 te compenseren door collectiviteitskorting aan te vragen

Zorgverzekerden die bij Menzis verzekerd zijn gaan in 2019 meer premie betalen. In vergelijking met de andere zorgverzekeringsmaatschappijen blijft de premiestijging bij Menzis beperkt. De zorgpremie stijgt bij deze verzekeraar met maximaal 6 euro per maand. Dit is een lagere stijging dan de onlangs bekend gemaakte verhogingen van de andere grote zorgverzekeringsmaatschappijen.

Zorgverzekering Menzis met collectiviteitskorting

De budgetpolis van Menzis gaat in 2019 € 109 per maand kosten. Dit is een stijging van € 6 per maand. Het is niet mogelijk collectieve korting op de budgetpolis aan te vragen. De natura - en restitutiepolis van Menzis stijging met € 3 per maand. Op deze verzekeringen kun je via zorgpremiekorting collectiviteitskorting aanvragen. Na aftrek van de collectieve korting betaal je voor de naturapolis van Menzis € 113,46 per maand. De maandelijkse premie voor de restitutiepolis van Menzis met collectieve korting voor 2019 bedraagt € 116,25. De collectieve korting op de basisverzekering bedraagt 7%.

De premies van de aanvullende verzekeringen van Menzis gaan iets omhoog of blijven gelijk. Op de aanvullende verzekeringen van Menzis kun je een collectieve korting van 9% ontvangen.

Collectieve korting Menzis aanvragen

Ondernemers die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel kunnen zich via zorgpremiekorting aansluiten bij het Menzis collectief. Je kunt de collectieve korting aanvragen als je al bij Menzis verzekerd bent of als je wilt overstappen naar deze zorgverzekeraar.

Menzis collectieve zorgverzekering afsluiten

zorgpremie Menzis
Terug naar nieuws lijst
Zorgpremiekorting.nl