Ook VGZ verlaagt zorgpremie 2014 fors. Meer korting mogelijk.

VGZ zorgverzekeraar verlaagt voor 2014 de premie voor de basisverzekering fors. VGZ-klanten betalen voor volgend jaar per maand 12 euro minder. Per jaar scheelt dat 144 euro.

Het gaat om de natura basisverzekering. De premies voor de aanvullende verzekeringen gaan ook omlaag.

Betere afspraken
VGZ volgt hiermee de trend die zichtbaar is en dus de andere zorgverzekeraars die eerder al een flinke reductie van de zorgpremies aankondigden. Over het geheel dalen de premies voor de basispremie met ongeveer 10 procent.

Volgens zorgverzekeraar VGZ kunnen de zorgpremies omlaag vanwege de betere afspraken die zij gemaakt hebben met zorgaanbieders. Ook worden er minder kosten gemaakt aan medicijnen.

VGZ is een van de vier grote Nederlandse zorgverzekeraars. Twee van de andere grote, Menzis en CZ, moeten hun zorgpremies voor 2014 nog bekendmaken. De verwachting is dat zij ook de zorgpremies zullen verlagen.

Meer korting op de VGZ Zorgpremie mogelijk
Naast de lagere zorgpremie bij VGZ voor volgend jaar, is het ook voor iedereen nog mogelijk om een collectieve korting op de VGZ zorgpremie te krijgen. Men kan kosteloos 10% korting krijgen op de VGZ Zorgpremie. Hoe dit werkt staat op www.zorgpremiekorting.nl.

Terug naar nieuws lijst
Zorgpremiekorting.nl