Korting aanvragen op je zorgpremie het hele jaar mogelijk

Mocht je zijn overgestapt van zorgverzekering en vergeten om je aan te sluiten bij een collectief, dan is het niet erg. Ook na 31 december 2022 is het nog mogelijk om korting aan te vragen op je zorgpremie. Lees snel verder hoe je dat doet! 

Collectiviteitskorting aanvragen 

Door je aan te sluiten bij een collectief kan je wel tot 20% besparen op de aanvullende modules. Dit scheelt aardig wat op je maandelijkse zorgpremie en dat is wel zo lekker in een tijd waar alles zo duur is. Je kunt het hele jaar bij ons aansluiten en de korting gaat dan de eerste dag van de volgende maand in. Bekijk op de pagina collectiviteitskorting hoeveel korting jij kunt krijgen bij jouw verzekeraar via ons collectief. 

Nog niet overgestapt van zorgverzekering?

Als je nog niet bent overgestapt van zorgverzekering, maar je oude wel hebt opgezegd dan heb je nog tot 1 februari 2023 om naar een nieuwe over te stappen. De verzekering gaat dan met terugwerkende kracht in. Om de beste zorgverzekering voor jou te vinden, bekijk dan de pagina Zorgverzekering Vergelijken.

De voordelen van collectiviteitskorting 

Naast korting op je maandpremie, kent het aansluiten bij een collectief nog een aantal andere voordelen. De pakketten zijn vaak uitgebreider. Je hebt in sommige gevallen bijvoorbeeld extra fysiobehandelingen of je kunt bij meer zorgverleners terecht. Daarnaast bieden sommige verzekeraars gratis gezondheidschecks of korting op fitnessabonnementen en sportkleding. 

Overstappen met een lopende behandeling 

Mensen die momenteel onder behandeling zijn kunnen ook overstappen. De behandeling valt onder de voorwaarden van de verzekeraar van vorig jaar. Dit geldt niet voor de behandelingen uit de aanvullende verzekeringen. Die worden vanaf 1 januari overgenomen door de nieuwe zorgverzekering, mits je daar aanvullend bent verzekerd voor de behandeling. 

Terug naar nieuws lijst
Zorgpremiekorting.nl