Alle premies en kortingen op de zorgverzekering 2020 bekend

Zoals je waarschijnlijk hebt gemerkt, is het zorgverzekering seizoen weer volop aan de gang. Alle zorgverzekeraars hebben hun premies en collectieve kortingen op de zorgverzekeringen bekendgemaakt. Dit is het perfecte moment om jouw huidige zorgverzekering kritisch te bekijken en goed te vergelijken. Je hebt uiterlijk tot 31 december de tijd om je huidige zorgverzekering op te zeggen. Daarna heb je tot 31 januari voor het afsluiten van een nieuwe zorgverzekering. 

Heb jij al korting aangevraagd op je zorgverzekering en zie je deze ook terug op de nieuwe polis? Dan hoef je geen actie te ondernemen. Nog geen korting aangevraagd? Op Zorgpremiekorting.nl vind jij een totaaloverzicht met kortingen op de zorgpremie 2020, zodat jij snel en makkelijk kunt vergelijken welke zorgverzekering bij jou past. 

Bespaar ook op je energierekening in 2020 

De Stichting Zorg voor Koopkracht presenteert samen met energieleverancier Eneco een energiecollectief met €210,- korting (bij slechts een éénjarig contract). Iedereen die voor het einde van dit jaar overstapt, ontvangt deze bonus én profiteert van vaste lage energietarieven met 100% groene stroom. 

Terug naar nieuws lijst
Zorgpremiekorting.nl