Vergoedingen Menzis Tandverzekering 2024

De Menzis tandverzekering biedt een uitgebreide dekking voor tandheelkundige zorg. Met deze verzekering kun je rekenen op vergoedingen voor verschillende tandheelkundige behandelingen, zoals controles, vullingen, kronen en zelfs orthodontie. Het is belangrijk om te weten dat de vergoedingen kunnen variëren, afhankelijk van het type behandeling en het gekozen pakket.

Vergoedingen voor Tandheelkundige Behandelingen

De Menzis tandverzekering biedt verschillende pakketten met bijbehorende vergoedingen. In het basispakket worden de meest voorkomende tandheelkundige behandelingen vergoed, zoals periodieke controles en preventieve zorg. Voor uitgebreidere behandelingen, zoals vullingen en kronen, kunt u kiezen voor een aanvullend pakket. Deze aanvullende pakketten bieden hogere vergoedingen en dekken ook orthodontiebehandelingen.

Medische Acceptatie

Bij de Menzis tandverzekering is er geen sprake van medische acceptatie. Dit betekent dat je je kunt aanmelden voor de tandverzekering, ongeacht je medische geschiedenis. Er zijn geen gezondheidsvragen of medische keuringen vereist om in aanmerking te komen voor de verzekering. Dit maakt het gemakkelijk voor iedereen om zich te verzekeren voor tandheelkundige zorg bij Menzis.

De Menzis tandverzekering biedt een ruime dekking voor tandheelkundige zorg, inclusief vergoedingen voor controles, vullingen, kronen en orthodontie. De vergoedingen variëren afhankelijk van het gekozen pakket. Het goede nieuws is dat er geen sprake is van medische acceptatie bij de Menzis tandverzekering, waardoor iedereen zich gemakkelijk kan verzekeren. 

Het is mogelijk om de Menzis tandverzekering mét collectieve korting af te sluiten of om collectivitetiskorting op je bestaande Menzis zorgverzekering aan te vragen. Via onderstaande buttom vind je alle informatie hoe te profiteren van deze korting:

 

Zorgpremiekorting.nl