Hoe krijg je de maximale korting bij Just

Lees hieronder hoe je in enkele stappen de maximale korting krijgt bij Just zorgverzekering

Verhoog het eigen risico om €240,- korting op Just te ontvangen

Wanneer je ervoor kiest het eigen risico te verhogen ontvang je korting op de Just zorgpremie. Maak zelf de keuze of je het eigen risico tot €685,- of tot € 885,- wilt verhogen. Door het eigen risico maximaal te verhogen bedraagt de maandelijkse korting op de zorgpremie €20,-, en jaarlijks dus maar liefst een korting van €240,-. Per maand betaal je in dit geval €94,35 voor de Just basisverzekering.

2% extra korting bij Just bij jaarbetaling:

Je kan overwegen om de zorgpremie per jaar te betalen bij Just. Als je voor deze optie kiest, ontvang je nog eens 2% extra korting op jouw basispremie. 

De premie voor Just Basic wordt dan:

  • €1.344,76 per jaar bij een eigen risico van €385,- (een besparing van €27,44 op jaarbasis). 
  • €1.109,56 per jaar bij een eigen risico van €885,- (een besparing van €22,56 op jaarbasis).

Aanvullende verzekering Just Live

Met de aanvullende verzekering Just Live verzeker je je voor wat écht noodzakelijk is. Tegen een scherpe premie van €3,- bovenop je basispremie heb jij recht op zorg die niet in je basisverzekering zit. Hiermee heb jij bijvoorbeeld recht op de volgende behandelingen:

  • Standaard 4 fysiobehandelingen per jaar. Na ieder ongeval tot 16 behandelingen fysiotherapie.
  • Tandongevallendekking tot €10.000.
  • 100% wereldwijde dekking spoedzorg.
  • Kraamzorg in bijzondere gevallen.

Tandartsverzekering Just Smile

Just heeft de perfecte tandartsverzekering voor jou als je opziet tegen hoge tandartskosten. Met Just Smile, voorheen Just Tand 1, wordt er maximaal €250,- vergoed per jaar voor alle mondzorg bij elkaar. Per behandeling wordt er maximaal 75% vergoed. Ook heb je recht op een tandongevallendekking tot maximaal €10.000. De maandpremie is €8,35 per maand. 

Basisverzekering Just

Met de Just Basic zorgverzekering worden de kosten van huisartsbezoek, medicijnen van de apotheek en opname in het ziekenhuis vergoed. Just heeft een groot netwerk aan zorgverleners. Wanneer je door een andere zorgverlener behandeld wilt worden vergoedt Just 65% van de zorgkosten.

Aanvullende verzekeringen Just

Just biedt twee aanvullende verzekeringen aan:

Just Live

Bij Just hoef je de aanvullende verzekering niet te kiezen aan de hand van de zorg die je verwacht te krijgen. Just vergoed namelijk een vast aantal behandelingen per ongeval:

  • Fysiotherapie: maximaal 16 behandelen vergoed per ongeval;
  • Mondzorg: wanneer je na een ongeval kosten voor mondzorg maakt worden deze tot een maximaal bedrag van € 10.000 vergoed;
  • Spoedeisende zorg in het buitenland: vergoeding van de volledige buitenlandse zorgkosten in EU-landen. 

Just Smile

Met deze aanvullende tandartsverzekering ben je verzekerd voor tandartskosten. Je ontvangt 75% van de tandartskosten. De maximale jaarlijkse vergoeding bedraagt €250,-. Ook de kosten voor mondzorg na een ongeval worden door deze verzekering gedekt. De maandpremie voor Just Smile is €8,35

Eigen risico

De overheid heeft het wettelijke eigen risico vastgesteld op €385,-. Just biedt verzekerden de mogelijkheid dit eigen risico in delen te betalen.

Zorgpremiekorting.nl