2020: Just wordt weer CZdirect voor CZdirect klanten

Vorig jaar werd zorglabel Just geïntroduceerd. CZ besloot toen om alle CZdirect klanten automatisch mee te laten gaan naar Just. Echter, hebben veel CZdirect klanten aangegeven dat zij zich minder thuis voelen bij Just. Vanaf 1 januari 2020 zal CZdirect weer haar oude naam gebruiken. Toch liever bij Just verzekerd blijven met een aanvullende verzekering van CZdirect? Dat is ook nog mogelijk. In 2020 biedt CZ naast CZdirect ook nog Just aan. 

Verhoog het eigen risico om € 210 korting op Just te ontvangen

Wanneer je ervoor kiest het eigen risico te verhogen ontvang je korting op de Just zorgpremie. Maak zelf de keuze of je het eigen risico tot € 685 of tot € 885 wilt verhogen. Door het eigen risico maximaal te verhogen bedraagt de jaarlijkse korting € 210. Per maand betaal je in dit geval € 95,70 voor de Just basisverzekering.

Korting op producten

Via de Just zorgverzekering ontvang je korting en extra's op diverse zorg gerelateerde producten. Op deze manier hoef je niet te veel te betalen voor producten die niet door de aanvullende verzekering gedekt worden. Just houdt zorgverzekerden op de hoogte van aantrekkelijke acties en geeft bespaartips. 

Basisverzekering Just

Met de Just Basic zorgverzekering worden de kosten van huisartsbezoek, medicijnen van de apotheek en opname in het ziekenhuis vergoed. Just heeft een groot netwerk aan zorgverleners. Wanneer je door een andere zorgverlener behandeld wilt worden vergoedt Just 65% van de zorgkosten.

Aanvullende verzekeringen Just

Just biedt twee aanvullende verzekeringen aan:

Just Live

Bij Just hoef je de aanvullende verzekering niet te kiezen aan de hand van de zorg die je verwacht te krijgen. Just vergoed namelijk een vast aantal behandelingen per ongeval:

  • Fysiotherapie: maximaal 16 behandelen vergoed per ongeval;
  • Mondzorg: wanneer je na een ongeval kosten voor mondzorg maakt worden deze tot een maximaal bedrag van € 10.000 vergoed;
  • Spoedeisende zorg in het buitenland: vergoeding van de volledige buitenlandse zorgkosten in EU-landen. 

Just Smile

Met deze aanvullende tandartsverzekering ben je verzekerd voor tandartskosten. Je ontvangt 75% van de tandartskosten. De maximale jaarlijkse vergoeding bedraagt € 250. Ook de kosten voor mondzorg na een ongeval worden door deze verzekering gedekt.

Eigen risico

De overheid heeft het wettelijke eigen risico vastgesteld op € 385. Just biedt verzekerden de mogelijkheid dit eigen risico in delen te betalen.

Zorgpremiekorting.nl