Jaaah zorgverzekering 

Jaaah is een nieuwe zorgverzekering die zich speciaal richt op iedereen die zich niet te lang wil verdiepen in de kleine letters. Sta je positief in het leven en heb je vertrouwen in de toekomst? Dan is Jaaah de zorgverzekering voor jou. De verzekering is onderdeel van ONVZ en zij genieten van 85 jaar ervaring op het gebied van zorgverzekeringen. Vandaar dat zij jaar in, jaar uit hoog scoren in verschillende klantenonderzoeken. Bij Jaaah is het mogelijk om een naturapolis af te sluiten. 

Kies voor de Jaaah zorgverzekering en bespaar €234,-

Kies in plaats van de reguliere ONVZ basisverzekering voor de Jaaah zorgverzekering Basis en bespaar maandelijks tot wel €19,50. Op jaarbasis betekent dit een korting van €234,-. Een basisverzekering bij ONVZ kost (bij een eigen risico van €385) namelijk €134,50 en bij Jaaah slechts €115,-. Kies jij ervoor om je eigen risico te verhogen tot het maximale eigen risico? Dan geniet je maandelijks van €25,50 korting. Op jaarbasis bedraagt de korting dan €306,-. Daarover staat in de volgende alinea meer. De Jaaah zorgverzekering focust zich voornamelijk op het bieden van scherpe premies. Aangeboden verzekeringen zijn voornamelijk gericht op jonge mensen, die geen of nauwelijks zorgbehoefte nodig hebben. 

Verhoog je eigen risico en ontvang €360,- extra korting bij Jaaah

Als je er voor kiest om het eigen risico van je verzekering te verhogen dan profiteer je van extra bijkomende korting. Verhoog je eigen risico van €385,- naar €885,- en ontvang flinke korting. Dit levert je een premievoordeel op van €25,50 per maand, de zorgpremie bedraagt bij het hoogste eigen risico €89,- per maand.

Ontvang bij jaarbetaling nog eens 2% korting!

Indien de mogelijkheid zich voordat om per jaar te betalen, is het zeker interessant voor je om de Jaaah zorgverzekering in één keer af te betalen. Bij jaarbetaling geniet je namelijk nog van een extra 2% korting. De premie bedraagt dan:

- €1.046,70 per jaar bij een eigen risico van €385,- (besparing van €21,36).

- €1.352,40 per jaar bij een eigen risico van €885,- (besparing van €27,60).

Aanvullende verzekeringen Jaaah

Naast de basisverzekering biedt de zorgverzekering Jaaah aanvullende verzekeringen. Om het lekker simpel te houden biedt Jaaah je 3 verschillende aanvullende verzekeringen. 

- Jaaah Fysio: voor slechts €5,83 per maand ontvang je vergoeding tot 6 fysiobehandelingen (per jaar). Denk je meer dan 3 keer gebruik te maken van fysiobehandelingen? Dan is deze aanvullende verzekering een aanrader voor jou.

- Jaaah Tand: voor slechts €11,27 per maand ontvang je 75% vergoeding voor tandartskosten tot €250,- (per jaar). De tandartskosten zijn inclusief materiaal- en tehcniekkosten.

- Tand bij een ongelukje: voor €0,- per maand ontvang je tot €10.000 vergoeding voor tandartskosten na een ernstig tandongeval. 

Zorgpremiekorting.nl