Jaaah zorgverzekering 

Jaaah is een voordelige zorgverzekering die zich speciaal richt op iedereen die zich niet te lang wil verdiepen in de kleine lettertjes. Sta je positief in het leven en heb je vertrouwen in de toekomst? Dan is Jaaah de zorgverzekering voor jou! De verzekering is onderdeel van zorgverzekeraar ONVZ en zij genieten van 85 jaar ervaring op het gebied van zorgverzekeringen. Vandaar dat zij jaar in, jaar uit hoog scoren in verschillende klantonderzoeken. Bij Jaaah is het mogelijk om een naturapolis af te sluiten. 

Kies voor de Jaaah zorgverzekering en bespaar €139,20

Kies in plaats van de reguliere ONVZ basisverzekering voor de Jaaah zorgverzekering Basis en bespaar maandelijks tot wel €11,60. Op jaarbasis betekent dit een korting van €139,20. In 2023 kost een basisverzekering bij ONVZ (bij een eigen risico van €385) namelijk €142,50 en bij Jaaah slechts €130,90. Kies jij ervoor om je eigen risico te verhogen tot het maximale eigen risico? Dan geniet je maandelijks zelfs €18,- korting. Daarover staat in de volgende alinea meer. De Jaaah zorgverzekering focust zich voornamelijk op het bieden van scherpe premies. Aangeboden verzekeringen zijn voornamelijk gericht op jonge mensen, die geen of nauwelijks zorgbehoefte nodig hebben. 

Verhoog je eigen risico en ontvang €216,- extra korting bij Jaaah

Als je er voor kiest om het eigen risico van je verzekering te verhogen dan profiteer je van extra bijkomende korting. Verhoog je eigen risico van €385,- naar €885,- en ontvang flinke korting. Dit levert je een premievoordeel op van €18,- per maand,  oftewel €216,- op jaarbasis. 

Ontvang bij jaarbetaling nog eens 2% korting!

Indien je de mogelijkheid hebt om de zorgpremie per jaar te betalen, is het zeker interessant om dat in het geval van Jaaah te doen. Bij jaarbetaling geniet je namelijk nog van een extra 2% korting. De premie bedraagt dan:

- €1.539,36 per jaar bij een eigen risico van €385,- (besparing van €31,44).

- €1.327,68 per jaar bij een eigen risico van €885,- (besparing van €27,12).

Aanvullende verzekeringen Jaaah

Naast de basisverzekering biedt de zorgverzekering Jaaah aanvullende verzekeringen. Om het lekker simpel te houden biedt Jaaah je 4 verschillende aanvullende verzekeringen in 2023. 

- Jaaah Fysio: voor slechts €6,20 per maand ontvang je vergoeding tot 6 fysiobehandelingen (per jaar). Denk je meer dan 3 keer gebruik te maken van fysiobehandelingen? Dan is deze aanvullende verzekering een aanrader voor jou.

- Jaaah op Reis: vergoedt wereldwijd 100% van de spoedeisende zorg voor slechts €2,50 per maand. 

- Jaaah Tand: voor slechts €12,00 per maand ontvang je 75% vergoeding voor tandartskosten tot €250,- (per jaar). De tandartskosten zijn inclusief materiaal- en tehcniekkosten.

- Tand bij een ongelukje: voor €0,- per maand ontvang je tot €10.000 vergoeding voor tandartskosten na een ernstig tandongeval. 

Zorgpremiekorting.nl