Vergelijk alle collectieve zorgverzekeringen

Premieberekening Besured

Basisverzekering Besured

Met een basisverzekering van Besured ben je voordelig verzekerd tegen noodzakelijke zorg. Deze goedkope verzekering is speciaal samengesteld voor studenten. De zorgverzekering van Besured kun je naar eigen wens uitbreiden met aanvullende dekkingen.

Aanvullende verzekering Besured

Besured biedt drie aanvullende verzekeringen aan:

Ready to Go aanvullende dekking

Met deze dekking ben je goed verzekerd in het buitenland. Zorgkosten in het buitenland kunnen namelijk duurder uitvallen dan de zorgkosten in Nederland. Met de Ready to Go dekking van Besured worden de kosten van zorg in het buitenland volledig vergoed.

Love 2 Move aanvullende dekking

Een aanvullende dekking speciaal samengesteld voor mensen die veel sporten. Met dit pakket wordt fysiotherapie en sportmedische keuring vergoed.

All-in-1 aanvullende dekking

Met deze aanvullende dekking ben je zo compleet mogelijk verzekerd. Onder andere brillen, lenzen, fysiotherapie en spoedeisende medische zorg in het buitenland worden door dit pakket vergoed.

Tandartsverzekering Smile

Door een tandartsverzekering aan je zorgverzekering van Besured toe te voegen ben je voor een voordelige premie verzekerd tegen tandartskosten.

Eigen risico

Bij Besured betaal je standaard een eigen risico van € 385. Aangezien je bij Besured altijd een lage premie betaalt is het niet mogelijk het eigen risico vrijwillig te verhogen.

 

Premieberekening Besured

Zorgpremiekorting