LET OP! Per 1 januari 2022 zullen de verzekeringen van Besured omgezet worden in de verzekeringen van VGZ.

Omdat Besured opgaat in VGZ worden er vanaf volgend jaar géén verzekeringen meer aangeboden van het merk Besured. Dit betekent dus ook dat er geen verzekeringen meer afgesloten kunnen worden onder het label Besured. In plaats daarvan kun je kiezen voor één van de verzekeringen van VGZ. Hieronder lees je alle belangrijke informatie over VGZ.

De voordelen van de VGZ verzekeringen

  • Bij VGZ vind je altijd een pakket dat bij je past 
  • VGZ kijkt mee waar je sneller geholpen kunt worden
  • VGZ betaald razendsnel jouw declaraties uit
  • Je hebt grip op jouw zorgverzekering d.m.v. de VGZ Zorg app
  • VGZ draagt bij aan kwalitatieve en betaalbare zorg in de toekomst 

Via de button hierbeneden kom je terecht op de pagina VGZ. Hier vind je alle extra belangrijke informatie met betrekking tot de verzekeringen van VGZ én hoe je maximale collectieve korting krijgt bij VGZ.

Meer info collectieve korting VGZ zorgverzekering 

Maximale korting zorgverzekering Besured

Ondanks dat de zorgpremie van Besured bewust laag gehouden is kun je extra kortingen op de zorgverzekering van Besured ontvangen. Hieronder lees je hoe je maximale korting op de zorgverzekering van Besured kunt krijgen.

5% collectiviteitskorting bij Besured: besparing van € 72,60 per jaar op de basispremie.

Via Zorgpremiekorting.nl krijg je 5% collectiviteitskorting op de basispremie van Besured. Kies je daarnaast voor een combinatie van aanvullende verzekeringen, dan krijg je daar ook 5% korting op. De collectiviteitskorting wordt automatisch meegenomen als je via de buttom op deze pagina een premieberekening bij Besured doet.
 

Verhoog je eigen risico en krijg € 180,- extra korting

Bij Besured kun je het eigen risico vrijwillig verhogen in stappen van € 100,- extra eigen risico. Je kunt het eigen risico met maximaal € 500,- verhogen op de verplichte € 385,- tot dus € 885,-. Wanneer je kiest voor deze  maximale verhoging krijg je € 15,- korting op de maandelijkse zorgpremie. Dat betekent dus € 180,- korting op jaarbasis. De maandelijkse premie van Besured bedraagt dan € 99,85. 

Basisverzekering Besured

Met een basisverzekering van Besured ben je voordelig verzekerd tegen noodzakelijke zorg. Deze goedkope verzekering is speciaal samengesteld voor studenten. De zorgverzekering van Besured kun je naar eigen wens uitbreiden met aanvullende dekkingen.

Aanvullende verzekering Besured

Besured biedt drie aanvullende verzekeringen aan:

Ready to Go aanvullende dekking

Met deze dekking ben je goed verzekerd in het buitenland. Zorgkosten in het buitenland kunnen namelijk duurder uitvallen dan de zorgkosten in Nederland. Met de Ready to Go dekking van Besured worden de kosten van zorg in het buitenland volledig vergoed.

Love 2 Move aanvullende dekking

Een aanvullende dekking speciaal samengesteld voor mensen die veel sporten. Met dit pakket wordt fysiotherapie en sportmedische keuring vergoed.

All-in-1 aanvullende dekking

Met deze aanvullende dekking ben je zo compleet mogelijk verzekerd. Onder andere brillen, lenzen, fysiotherapie en spoedeisende medische zorg in het buitenland worden door dit pakket vergoed.

Tandartsverzekering Smile

Door een tandartsverzekering aan je zorgverzekering van Besured toe te voegen ben je voor een voordelige premie verzekerd tegen tandartskosten.

Zorgpremiekorting.nl