Zorgverzekeringsmaatschappij Stad Holland verhoogt de zorgpremie

Stad Holland is een onderdeel van zorgverzekeraar DSW die onlangs de zorgpremie voor 2019 bekend gemaakt heeft. Stad Holland heeft de premies als tweede bekend gemaakt. Ook bij deze zorgverzekeringsmaatschappij moet er het komende jaar meer zorgpremie betaald worden.

Zorgpremie basispakket

De maandelijkse premie voor de zorgverzekering bij Stad Holland in 2019 wordt € 119,25. Hiermee nemen de maandelijkse kosten van de zorgverzekering in 2019 bij deze zorgverzekeringsmaatschappij met € 8,75 toe. De stijging is flink, maar nog altijd lager dan de stijging die het kabinet eerder voorspelde. Het kabinet rekende op een stijging van tien euro per maand.

Zorgpremie aanvullende verzekering

De premies van de meeste aanvullende verzekeringen van Stad Holland worden ook verhoogd. Het aanvullende pakket Zorg Riant stijgt het meest.

Premie bekendmaking

De andere zorgverzekeringsmaatschappijen maken binnenkort en uiterlijk op 12 november 2018 de premies voor 2019 bekend. Zodra de verzekeraars de premies bekend maken worden deze in de tabel op zorgpremiekorting.nl weergegeven. Houd ook de nieuwsberichten op de website in de gaten om op de hoogte te blijven. 

Zorgpremie Stad Holland
Terug naar nieuws lijst
Zorgpremiekorting.nl