Zorgpremie OHRA 2018 omhoog

Meer kwijt aan OHRA zorgpremie 2018

De OHRA-verzekerden betalen in 2018 een hogere premie. Niet zo gek, want ook dit jaar was de verwachting dat de zorgpremie zou stijgen. Bij de zorgverzekeraar OHRA stijgt de zorgpremie in 2018 met 3,25% vanwege de groeiende vraag naar zorg en oplopende lonen en prijzen in de gezondheidszorg.  
De stijging van de premie maakt dat de premie van de basisverzekering in 2018 €117,34 bedraagt. Doordat OHRA een deel van haar reserves inzet, stijgt de zorgpremie van OHRA minder hard dan vorig jaar. In 2017 namelijk steeg de zorgpremie van OHRA met 9%. 

OHRA Basisverzekering 2018 online afsluiten

OHRA biedt de mogelijkheid om online de zorgverzekering af te sluiten via OHRA Online Gemak. Bij het online afsluiten wordt een collectiviteitskorting van 8% aangeboden. Dit betekent dat de zorgpremie van OHRA €107,95 bedraagt online. Zorgpremiekorting.nl biedt de mogelijkheid om de basiszorgverzekering van OHRA online af te sluiten. 

OHRA biedt nog als een van de weinige verzekeraars alleen een basiszorgverzekering met vrije keuze aan en volledige vergoeding van de zorgkosten, dit is ook bekend als een restitutiepolis.

Collectieve korting OHRA aanvullende verzekering

Ook de aanvullende verzekeringen die OHRA aanbiedt zullen wat duurder worden in 2018. Je kunt op de aanvullende verzekeringen, afgezien van OHRA Sterk pakket, een collectieve korting krijgen van 5%. De collectieve korting voor OHRA is kosteloos aan te vragen op Zorgpremiekorting.nl. 

 

Hogere zorgpremie 2018 verzekeraar OHRA
Terug naar nieuws lijst
Zorgpremiekorting.nl