Stijd mee tegen hart-en vaatziekten

De Hartstichting strijd tegen hart- en vaatziekten en investeert in wetenschappelijk onderzoek naar deze ziekten. Omdat de Hartstichting geen overheidssteun ontvangt, kan zij haar doel alleen bereiken dankzij vrijwilligers, acties en donaties. Daarom vragen wij uw aandacht en hulp bij de volgende actie.

Ook u kunt helpen!
Like en share het Hartstichting actie bericht via www.facebook.com/unitedconsumers of retweet de laatste tweet. Voor elke like, share, tweet betaalt UnitedConsumers €0,25 aan de Hartstichting. Op dit moment is al ruim €3.000,00 opgehaald en er zijn nog een paar dagen om het doel te bereiken van €5.000,00. Uw hulp is van harte welkom, samen voor een betere wereld. Maandag 29 februari is de laatste dag.

Over de Hartstichting
De Hartstichting is een Nederlandse organisatie die strijd tegen hart- en vaatziekten. Zij organiseren cursussen, investeren in wetenschappelijk onderzoek en helpen patiënten met hartklachten door de moeilijke tijden heen. De missie van de Hartstichting is het verslaan van hart- en vaatziekten. 

Terug naar nieuws lijst
Zorgpremiekorting.nl