Stad Holland kiest voor lagere premie in 2018

Stad Holland, het zusterbedrijf van DSW, verlaagt de zorgpremies in het jaar 2018. De zorgverzekering wordt ongeveer 3 euro per maand goedkoper. Dat betekent dat u per jaar ca. 24 euro bespaart op uw zorgverzekering. Stad Hollandverzekerden krijgen een lager eigen risico. Ook kunt u een lager eigen risico krijgen van 375 euro.

Basispremie

U kunt een zorgpremiekorting krijgen in ruil voor een hoger eigen risico als verzekerde bij Stad Holland. Dit kan zelfs tot ongeveer 20 euro in de maand als u kiest voor een vrijwillig eigen risico van 875 euro. 

Voordeligere zorgpremie

Stad Holland heeft aangegeven dat een lagere zorgpremie in 2018 mogelijk is i.v.m. een lager dan verwachte prijs- en loonontwikkeling. Stad Holland zet ook het ‘spaargeld’ in. De zorgkosten zijn in 2018 lager dan tijdens Prinsjesdag is aangekondigd. 

Verlaging eigen risico

Stad Holland verlaagt haar eigen risico van €385 naar €375. Van dat verschil wordt alleen geprofiteerd indien u naar een zorgverlener gaat waar Stad Holland afspraken mee heeft. Op deze manier wil de verzekeraar laten zien dat het staat voor een eerlijke verdeling van kosten.

Andere verzekeraars

De andere verzekeraars maken uiterlijk 12 november hun nieuwe premies bekend. Vanaf de dag erna kunnen alle verzekerden gaan vergelijken o.b.v. de juiste informatie voor een eventuele overstap in 2018. 

zorgpremievergelijken
Terug naar nieuws lijst
Zorgpremiekorting.nl