Premiestijging bij zorgverzekeraar Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden heeft haar zorgpremies voor 2021 bekendgemaakt. De premie voor een Nationale Nederlanden basisverzekering in 2021 is €128,10 per maand bij een eigen risico van €385,-. 

Collectiviteitskorting bij een NN zorgverzekering

In 2021 is er een forse stijging in de premie bij een Nationale Nederlanden zorgverzekering. Er zijn verschillende manieren waarmee je kunt besparen op je NN zorgverzekering. Door onderdeel te worden van een Nationale Nederlanden collectief kun je korting ontvangen. Hiermee ontvang je een collectiviteitskorting van 4% op je Nationale Nederlanden basisverzekering. Verder ontvang je ook nog tot 20% korting op aanvullende verzekeringen. Door deze collectiviteitskortingen kan je honderden euro’s per jaar besparen. Je kunt op onze website heel eenvoudig een collectieve Nationale Nederlanden zorgverzekering aanvragen. Dit kan ook als je nog niet bij Nationale Nederlanden verzekerd bent. Wil je van zorgverzekeraar overstappen? Op onze website kun je makkelijk je zorgverzekering met collectiviteitskorting vergelijken

Bespaar op je Nationale Nederlanden zorgverzekering

Met een collectieve zorgverzekering kun je veel geld besparen. Er zijn ook andere manieren om te besparen op je NN zorgverzekering. Betaal je jouw zorgpremie in één keer per jaar? Dan ontvang je ook nog een korting van 2%. Verder kun je ook het eigen risico verhogen. Als je een collectieve zorgverzekering hebt, bespaar je hier honderden euro’s per jaar mee. Indien je jouw eigen risico op €885,- zet, houd er dan wel rekening mee dat je dit volledige bedrag dient te voldoen in het geval van medische kosten. Zorg er dus voor dat je dit geld altijd hebt. 

 

 

Terug naar nieuws lijst
Zorgpremiekorting.nl