Premie Delta Lloyd stijgt, maar korting tot 20% mogelijk!

Het is voor veel mensen geen verassing meer dat ook de zorgpremie van Delta Lloyd stijgt. Eerder maakten o.a. de zorgverzekeraars CZ, Menzis en OHRA al bekend dat de zorgpremie voor 2017 flink omhoog gaat. Delta Lloyd volgt nu het voorbeeld van deze zorgverzekeraars. De zorgpremie van Delta Lloyd stijgt met 7,75%. Indien je geen gebruik maakt van een collectieve korting betekent dit een stijging van ruim 8 euro in de maand. 

Zorgpremie basisverzekering Delta Lloyd duurder

Delta Lloyd biedt één basisverzekering aan, de Delta Lloyd restitutiepolis. Met deze zorgverzekering kun je naar elke zorgverlener. In 2016 was de zorgpremie (let op: zonder korting!) voor deze zorgpolis 107,50 euro, in 2017 is dit 115,83 euro. Doordat Delta Lloyd haar reserves gedeeltelijk inzet stijgt de zorgpremie minder dan noodzakelijk is. De zorgverzekeraar wil zich ook in 2017 richten op het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten voor zorgverzekerden. 

Collectiviteitskorting bij Delta Lloyd ontvangen

Het is eenvoudig mogelijk om te besparen op de zorgpremie van Delta Lloyd. Via Zorgpremiekorting kan iedereen kosteloos een collectiviteitskorting bij Delta Lloyd aanvragen. Op de basispremie van Delta Lloyd krijg je 9% korting. Op de aanvullende zorgverzekeringen van Delta Lloyd krijg je 20% collectiviteitskorting. Het aanvragen van de korting is gratis en vrijblijvend. Doordat je automatisch deelneemt aan het collectief van de Stichting Zorg voor Koopkracht kun je profiteren van deze korting. Het collectiviteitsnummer bij Delta Lloyd van de Stichting is 33292. 

Terug naar nieuws lijst
Zorgpremiekorting.nl