Premie CZ zorgverzekering stijgt met enkele euro's per jaar

De premies van de CZ zorgverzekering 2021 zijn bekend gemaakt. De meest gekozen CZ basisverzekering is de Zorg-op-maat naturapolis. Bij een eigen risico van €385,- is de premie van deze basisverzekering in 2021 €125,06 per maand. 

De verschillende zorgpolissen van CZ

Bij een CZ zorgverzekering heb je de keuze uit drie basisverzekeringen. Al deze basisverzekeringen zullen in 2021 fors stijgen. De CZ Zorgbewust naturapolis een goedkope basisverzekering met beperkte keuzevrijheid. De premie van deze basisverzekering stijgt in 2021 met enkele euro’s per maand. Wanneer je kiest voor de CZ Zorg-op-maat naturapolis, kies je voor een basisverzekering met meer keuzevrijheid, maar ook een hogere premie t.o.v. de Zorgbewustpolis. In 2021 is de premie van de Zorg-op-maatpolis €129,60 per maand. De CZ Zorgkeuzepolis is een restitutiepolis met volledige dekking bij alle zorgverleners. De premie is daarom ook hoger t.o.v. de naturapolissen. In 2021 is de premie van deze basisverzekering €138,50 per maand.

(Deze premies zijn o.b.v. een eigen risico van €385,-)

Collectiviteitskorting met collectieve zorgverzekering CZ

In 2021 is er dus een lage stijging in de premie van een CZ zorgverzekering. Je kan deze stijging bestrijden met een collectieve zorgverzekering. Door onderdeel te worden van een CZ collectief ontvang je een collectiviteitskorting van 3,5% op de basisverzekering. Op de aanvullende verzekeringen kan tot wel 10% korting krijgen. Met deze kortingen op je CZ zorgverzekering kan je honderden euro’s per jaar besparen. Op onze website kun je eenvoudig een collectieve CZ zorgverzekering aanvragen, ook als je nog niet bij CZ verzekerd bent. Wil je van zorgverzekeraar overstappen en besparen op je premie? Bekijk dan ons overzicht van collectieve zorgverzekeringen. In dit overzicht staan de basispremies van de zorgverzekeraars in 2021. Ook staan de collectiviteitskortingen op de basis- en aanvullende verzekeringen weergegeven. 

 

Terug naar nieuws lijst
Zorgpremiekorting.nl