ONVZ houdt de zorgpremie gelijk

Zorgverzekeraar ONVZ heeft tot nu toe als enige zorgverzekeraars bekend gemaakt dat haar zorgpremie voor 2022 gelijk blijft aan die van vorig jaar. Daarnaast is het nog steeds mogelijk om collectiviteitskorting op deze ONVZ zorgpremie te krijgen. In 2022 is het wederom mogelijk om 4% korting te krijgen op de basis en maar liefst 10% op de aanvullende verzekeringen van ONVZ. Hieronder lees je hoeveel je maandelijks kunt besparen als je gebruik maakt van de collectiviteitskorting van ONVZ. 

Collectiviteitskorting basisverzekering ONVZ

Bij de basisverzekering van ONVZ is het mogelijk om collectiviteitskorting te krijgen. Deze collectiviteitskorting zorgt ervoor dat je maandelijks een hoop geld bespaard. Hieronder lees je hoe hoog de premie van ONVZ in 2022 is, aan de hand van het bedrag van het eigen risico. 

Voor de ONVZ basisverzekering met een eigen risico van €385,- betaal je zonder collectiviteitskorting een maandelijkse premie van €134,50. Als je wél gebruikt maakt van de collectiviteitskorting kom je uit op een maandelijkse premie van €129,12 per maand 

Bij een eigen risico van €885,00 betaal je zoals gewoonlijk een lagere premie per maand. Na aftrek van de eerdergenoemde korting betaal je €109,12

Collectiviteitskorting aanvullende verzekering ONVZ 

In 2022 kun je 10% collectiviteitskorting krijgen op de aanvullende verzekeringen van ONVZ. Hier gaat het om álle aanvullende verzekeringen: Starfit, Benfit, Optifit en Topfit. Ook vallen de aanvullende tandartsverzekeringen onder deze collectiviteitskorting: Tandfit Preventief, Tandfit A, Tandfit B en Tandfit C. 

Aanvragen ONVZ collectiviteitskorting

Geïnteresseerd in de collectieve korting van ONVZ? Kijk dan op Collectiviteitskorting ONVZ zorgverzekering en sluit je aan bij het collectief van zorgverzekeraar ONVZ. Dit is mogelijk voor zowel bestaande als nieuwe klanten. 

Het is uiteraard ook mogelijk om vóór het einde van 2021 over te stappen van zorgverzekeraar. Hierbij kan Zorgpremiekorting jou een handje helpen. Zo heeft Zorgpremiekorting alle zorgverzekeraars en de collectieve kortingen op een rijtje gezet zodat je deze makkelijk en snel met elkaar kunt vergelijken. Let er wel op dat je op tijd aan je oude zorgverzekeraar doorgeeft dat je overstapt. Dit moet vóór 31 december 2021. 

 

Terug naar nieuws lijst
Zorgpremiekorting.nl