Menzis laat zorgpremie 2022 iets stijgen. Maximale korting mogelijk via Menzis collectief.

Zorgverzekeraar Menzis heeft vandaag bekend gemaakt dat haar zorgpremie enkele euro’s per maand zal stijgen volgend jaar. De toename is €3,25 per maand voor het meest gekozen basispakket van Menzis. Voor dit bijna afgelopen jaar was de stijging nog €7,-  

Ondanks de premiestijging bij Menzis kunnen verzekerden nog steeds profiteren van de maximale collectiviteitskorting van 5% en 9% d.m.v. het collectiviteitsnummer 54053 van Zorgpremiekorting.nl bij Menzis.

Collectieve korting op de basisverzekering Menzis

Het collectief van de Stichting Zorg voor Koopkracht, de organisatie achter Zorgpremiekorting.nl, behoudt bij Menzis de maximale korting, namelijk 5% op de basisverzekering. Hieronder de besparing per maand:

Basisverzekering Naturapolis Menzis Basis:  
-    Zonder Collectiviteitskorting €133,25 per maand
-    Met Collectiviteitskorting €126,59 per maand

Restitutiepolis Menzis Basis Vrij:
-    Zonder Collectiviteitskorting €143,75 per maand
-    Met Collectiviteitskorting €136,56 per maand

Extra korting bij Menzis

Door het eigen risico te verhogen van de verplichte €385,- naar €885,- krijg je op de twee bovengenoemde pakketten nog eens €15,- extra korting per maand. Betaal je de premie per jaar dan komt daar nog een korting van 1% bovenop. 

Aanvullende verzekering Menzis met 9% collectiviteitskorting

Menzis verhoogt haar premies voor de aanvullende verzekeringen dit jaar niet. De premies voor de aanvullende pakketten blijven gelijk. De maandpremies voor de tandartsverzekeringen stijgen wel licht. D.m.v. het collectief krijgen verzekerden 9% korting op de aanvullende en tandverzekeringen.


Budgetpolis Menzis

Wil je niet teveel uitgeven aan jouw zorgverzekering? Ben je daarnaast ook weinig ziek? Dan is de Budgetpolis van Menzis het zorgpakket dat bij jouw past. Voor €119,- per maand ben jij voorzien van een goede zorgverzekering. Voor deze zorgverzekering is er geen collectiviteitskorting mogelijk.

Ontvang collectieve korting bij Menzis

Collectieve korting bij Menzis aanvragen? Kijk op zorgpremiekorting/menzis-collectief hoe je je kan aansluiten bij het Menzis collectief. Eenvoudig als je al bij Menzis verzekerd bent óf om een nieuwe Menzis zorgverzekering aan te vragen mét collectieve korting. Liever overstappen? Dat is natuurlijk ook nog een optie. Zorgpremiekorting helpt jou graag met het overstapproces. Zorgpremiekorting.nl zet alle verzekeraars en hun collectieve kortingen op een rij zodat jij makkelijk kunt vergelijken. Opzegging moet uiterlijk 31 december bij je huidige zorgverzekeraar binnen zijn.

Menzis collectieve zorgverzekering
Terug naar nieuws lijst
Zorgpremiekorting.nl