Korting op de Nationale Nederlanden zorgpremie 2022

Afgelopen maand heeft zorgverzekeraar Nationale Nederlanden, net als alle andere zorgverzekeraars, de nieuwe zorgpremie voor het komende jaar bekend gemaakt. Zoals de meeste al verwacht hadden, is ook de maandelijkse zorgpremie van Nationale Nederlanden iets gestegen. In 2022 betaal je voor de Nationale Nederlanden basisverzekering een maandelijkse premie van €132,15,-. bij een eigen risico van €385,-. Kies je voor een eigen risico van €885,-? Dan komt de premie uit op een bedrag van €111,32,- per maand. Hiermee kun je uiteindelijk bijna €250,- per jaar mee besparen. 

Nationale Nederlanden collectivteitskorting 

Via zorgpremiekorting.nl kun je eenvoudig en kosteloos collectiviteitskorting aanvragen op de zorgverzekering van Nationale Nederlanden. Iedereen komt door middel van het Nationale Nederlanden collectiviteitsnummer in aanmerking voor de collectiviteitskorting. Het collectiviteitsnummer van Nationale Nederlanden is 70284.

Collectiviteitskorting op de Nationale Nederlanden zorgverzekering

Naast de korting die je kunt krijgen bij een verhoogd eigen risico, is het ook mogelijk om collectiviteitskorting op de basisverzekering of aanvullende verzekeringen van Nationale Nederlanden te krijgen. In 2022 gaat dit om een kortingspercentage van 4% op de basisverzekering en maar liefst 20% op de aanvullende verzekeringen van Nationale Nederlanden. 

Nationale Nederlanden collectiviteitskorting aanvragen

Wil je meer te werten komen over de collectiviteitskorting van zorgverzekeraar Nationale Nederlanden? Of ben je van plan om er in 2022 gebruik van te maken? Ga dan naar Collectieve zorgverzekering Nationale Nederlanden en vind hier nog meer informatie met betrekking tot de collectieve kortingen op de zorgverzekering van Nationale Nederlanden. 

Als je van plan bent om over te stappen van zorgverzekeraar, kan Zorgpremiekorting.nl jou daarmee helpen. Om een goed verschil te kunnen zien tussen alle zorgverzekeraars, heeft Zorgpremiekorting.nl alle zorgverzekeraars inclusief de zorgpremies van 2022 naast elkaar gezet. Op deze manier kun jij eenvoudig en snel zorgverzekeringen vergelijken

Bij het overstappen van zorgverzekeraar is het belangrijk dat je jouw oude zorgverzekering op tijd opzegt. Dit moet uiterlijk vóór 31 december 2021 gebeuren. 

 

Terug naar nieuws lijst
Zorgpremiekorting.nl