Collectieve korting nog steeds mogelijk bij Nationale Nederlanden

Het einde van het jaar nadert. Tot die tijd kan een nieuwe verzekering worden afgesloten. Het afsluiten van een goedkopere zorgverzekering kan zomaar een tientje in de maand opleveren. In dit artikel lees je de voordelen van een zorgverzekering bij Nationale Nederlanden. 

Veranderingen voor komend jaar 

In 2022 konden klanten een korting krijgen op de basisverzekering. Nu komend jaar deze korting verdwijnt zullen veel mensen overstappen naar een goedkoper alternatief. Ook bij Nationale Nederlanden krijg je geen collectieve korting meer op het basispakket. De collectieve voordelen blijven nog wel voor het aanvullende pakket in stand. Deze kunnen wel oplopen tot 20%. Dat is een mooie besparing!

Voordelen Nationale Nederlanden 

De korting op de aanvullende pakket is niet het enige voordeel dat je krijgt. De volgende voordelen ontvang jij als klant:

  • Fit Pakket
  • ZorgGemak: korting op producten en diensten
  • Wachtlijstbemiddeling
  • App: vraag de dokter 

Met deze voordelen til jij je gezondheid naar een hoger niveau. Er zijn diverse gezondheidschecks die je vergoed krijgt. Daarnaast ontvang je korting bij een sportschool abonnement. Ook krijg je 35% korting op sportkleding van o.a. Puma, Björn Borg, Under Armour, Craft en Rucanor. Zo loop jij te shinen tijdens je workout!

Voordeel collectief verzekeren

Door je aan te sluiten bij ons collectief (collectiviteitsnummer 70284) ontvang jij deze voordelen met daarbij de korting van 20% op aanvullende modules. Volg de stappen op de pagina Collectiviteitskorting Nationale Nederlanden om aan te sluiten bij ons collectief.

Terug naar nieuws lijst
Zorgpremiekorting.nl