De voordelen van collectief verzekeren bij CZ

Bij de zorgverzekeringen verandert er veel komend jaar. Het collectiviteitsvoordeel op de basisverzekering verdwijnt en de premies gaan omhoog. Gelukkig heeft CZ nog een aantal opties waarmee jij kunt besparen op je zorgverzekering. Je leest ze in dit artikel. 

Collectieve korting basisverzekering verdwijnt 

De collectieve korting verdwijnt komend jaar. Je kunt geen korting meer krijgen op je basisverzekering. De collectieve korting op aanvullende modules blijft wel in stand. De korting die je bij CZ op de aanvullende modules kunt krijgen is 10%. Deze korting kun je krijgen op bijvoorbeeld je tandartsverzekering. Om deze korting te bemachtigen, heb je wel een collectief nodig. Je leest dit op de pagina collectiviteitskorting cz.

Aanvullende verzekering CZ

Je kunt bij CZ kiezen uit acht verschillende aanvullende modules en 3 aanvullende tandartsverzekeringen. Je kunt zelf bepalen wat je nodig hebt aan zorg en daarbij een voordelige module kiezen. De korting op deze modules is dus 10%. 

Voordelen collectief verzekeren 

Dit collectief biedt naast de korting nog vele andere voordelen. De dekkingen van dit collectief zijn uitgebreider dan bij de standaard pakketten. Je kunt bijvoorbeeld 5 ongebruikte fysio behandelingen meenemen naar het volgend jaar. Wel zo handig als je ze niet gebruikt. Daarnaast Kan jij en je gezin profiteren van korting op je basispremie. Ook heeft collectief verzekeren bij CZ als voordeel dat de vergoedingen ruimer zijn dan voor individuele verzekeringen. 

Verbeteren van je gezondheid bij CZ

Zou je je gezondheid willen verbeteren, dan biedt CZ jouw veel ondersteuning en mogelijkheden. Je kunt bij CZ aanmelden voor een HealthCheck. Deze is gratis voor mensen die bij een collectief zijn aangesloten. Er wordt dan gekeken hoe het ervoor staat met je gezondheid. Deze test doe je thuis door een vragenlijst in te vullen en een aantal metingen te verrichten. De resultaten worden opgestuurd en je krijg persoonlijk advies als dat mogelijk is. Zo kunnen ziektes zoals diabetes of hart en vaatziekten in een vroeg stadium opgespoord worden. 

 

Terug naar nieuws lijst
Zorgpremiekorting.nl