Collectieve korting compenseert premiestijging Delta Lloyd ruim

De zorgpremie van Delta Lloyd stijgt met 3,24%. Andere verzekeraars kondigen ook aan dat de zorgpremie in 2018 omhoog gaat. Als je nog niet profiteert van een collectiviteitskorting, dan krijg je te maken met een stijging van € 3,75 per maand.

Meer betalen voor basisverzekering

De landelijke zorgverzekeraar Delta Lloyd heeft één basisverzekering: de restitutiepolis. Hiermee kun je terecht bij alle zorgverleners in Nederland. In 2018 betaal je meer zorgpremie t.o.v. 2017, namelijk € 119,58 tegenover € 115,83 euro. Een kleine stijging dus. Dit is wel het geval zonder een collectiviteitskorting. Delta Lloyd zet haar reserves ten dele in, vandaar dat de zorgpremie niet zo hard stijgt. De zorgverzekeraar legt de focus nog altijd op het aanbieden van diensten en producten aan zorgverzekerden.

Collectiviteitskorting bij Delta Lloyd 

Je kunt besparen op je uitgaven voor de zorgpremie door via Zorgpremiekorting gratis een collectiviteitskorting bij Delta Lloyd aan te vragen. Je ontvangt een korting van 9% op de basispremie en 20% op de aanvullende zorgverzekeringen.

Met de collectieve korting op de basispremie bespaar je € 10,76 per maand. De maandpremie voor de Delta Lloyd zorgverzekering 2018 komt na aftrek van de collectieve korting neer op € 108,82 per maand bij een eigen risico van € 385,-. Als je het totale bedrag per jaar eenmalig betaalt, profiteer je van 2% korting hierop. Op jaarbasis betaal je dus € 1.279,72, een besparing van € 26,12 per jaar! 

Bij een eigen risico van € 885,- betaal je € 92,15 per maand met de collectieve korting. Als je het totale bedrag jaarlijks in een keer betaalt, geeft Delta Lloyd een korting van 2%. Op jaarbasis is dit € 1.083,68. Je bespaart zo € 22,12 per jaar.

Minder betalen voor zorgpremie

Dit compenseert de premiestijging ruimschoots en hierdoor betaal je minder voor de Delta Lloyd zorgpremie dan dat jij in 2017 deed. U profiteert automatisch van de korting wanneer je je aanmeldt voor de collectiviteitskorting van de Stichting Zorg voor Koopkracht. Het collectiviteitsnummer bij Delta Lloyd van de stichting is 33292. Betaal je de premie per jaar? Dan is er nog een extra korting mogelijk. Klik op de volgende link voor meer informatie: collectieve zorgverzekering Delta Lloyd.

ZOrgpremie Delta LLoyd omhoog in 2018
Terug naar nieuws lijst
Zorgpremiekorting.nl